Το μεγάλο έργο που ετοιμάζει ο Γιώργος Γκιρτζίκης και θα αποτελέσει προεκλογικό «όπλο» για την προεδρία της ΕΠΟ!

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας βρίσκεται ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην έγκριση χώρου στην Ανατολική Αττική που περιλαμβάνει όλες τις προδιαγραφές για την κατασκευή σύγχρονου προπονητικού κέντρου της Εθνικής.

Μάλιστα όπως αναφέρει το μπλόγκ sfyrigmata, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Η δρομολόγησή του θα αποτελέσει μεγάλο προεκλογικό «όπλο» για την υποψηφιότητα του νυν προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου αλλά και θα αποδείξει ταυτόχρονα ότι η ομοσπονδία, αθόρυβα μεν αλλά σταθερά, εργάζεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού η Εθνική θα αποκτήσει ένα νέο σύγχρονο σπίτι.

Ο Γκιρτζίκης και το αρμόδιο επιτελείο μηχανικών έχουν δει διάφορα οικόπεδα, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την κατασκευή προπονητικού κέντρου της Εθνικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταλήγει σε ένα που βρίσκεται στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.