Θρακιώτικο βραβείο στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ»! Ο απολογισμός Κουρτίδη και Χριστοδούλη(+photos)

Με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Β’ ομάδας Επίλεκτων να το κατακτά πανάξια ο Βαλάντης Κουρτίδης της Ασπίδας Ξάνθης, έπεσε η αυλαία στο απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά Παίδων “Πέτρος Καπαγέρωφ” που διεξήχθη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βαλάντης Κουρτίδης είχε εκπληκτική παρουσία που τον ανέδειξαν σε έναν εκ των κορυφαίων της διοργάνωσης, ενώ κατέλαβε και την δεύτερη θέση των σκόρερ του τουρνουά σημειώνοντας σε τέσσερα παιχνίδια 55 πόντους(2 τρίποντα), πρώτος βγήκε ο Ραγιάς της ΕΣΚΑΝΑ με 78, με τον Ξανθιώτη να είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των επίλεκτων Β’. Πέρα απο τον Κουρτίδη είχαμε και δεύτερη Θρακιώτικη παρουσία με τον Στέλιο Χριστοδούλη της Φιλία Ορεστιάδας, με τον άσσο της Εβρίτικη ομάδας να αγωνίζεται σε τρία παιχνίδια οπού σημείωσε 3 πόντους με ένα τρίποντο στην πρεμιέρα με την ΕΣΚΑΝΑ.

Μπορείτε να δείτε την κατάταξη των σκόρερ με ένα κλίκ ΕΔΩ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την βράβευση του Κουρτίδη αλλά και απο την ομάδα των Επίλεκτων Β’ που αγωνίστηκαν οι δύο Θρακιώτες, όπως και τις επιδόσεις του ανα παιχνίδι:

1η αγωνιστική: ΕΣΚΑΝΑ – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β’   58-39

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β΄ (Καραπιπερης): Δατσιαδης, Παπαμητρου, Χριστοδουλης 3 (1), Μικελατος 5(1), Γκαντιδης 4, Μπουγας 2, Διαλεσιωτης 11 (1), Χριστοφοριδης, Κουρτιδης 7, Παπαφωτιου 5 (1), Παπανδρεοπουλος, Βουλγαρης 2.

2η αγωνιστική: ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β’  – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΣΤΑΚΟΥ   66- 49

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β΄ (Καραπιπέρης): Δατσιάδης 11, Παπαμήτρου, Χριστοδούλης , Μικελάτος 2, Γκαντίδης 4, Μπουγάς, Διαλεσιώτης 13 (1), Χριστοφορίδης 9, Κουρτίδης 16 (1), Παπαφωτίου, Παπανδρεόπουλος 6, Βούλγαρης 5.

3η αγωνιστική:  ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Α΄- ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β’   57 – 69

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β΄ (Καραπιπέρης): Δατσιάδης 11, Παπαμήτρου 4, Χριστοδούλης, Μικελάτος 2, Κουντίδης 6, Μπουγάς, Διαλεσιώτης 4, Χριστοφορίδης 11 (1), Κουρτίδης 21 (1), Παπαφωτίου 4, Παπανδρεόπουλος 6, Βούλγαρης

4η αγωνιστική:  ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β’ – ΕΣΚΑ   59- 79

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ Β΄ (Καραπιπέρης): Δατσιάδης 9 (1), Παπαμήτρου 2, Μικελάτος, Γκαντίδης 5, Μπουγάς 1, Διαλεσιώτης 4, Χριστοφορίδης 16, Κουρτίδης 11, Παπαφωτίου 2, Παπανδρεόπουλος 9, Βούλγαρης