Στα χνάρια της Μάγδας Κεπεσίδου η μικρότερη αδερφή της Νικολίνα! Κλήθηκε στην Προεθνική Παγκορασίδων!!!

Στα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της Μάγδας Κεπεσίδου, που πριν καν ενηλικιωθεί κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών και αποτελεί μια από τις υποψήφιες για ανάδειξη κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στα ThrakiSportS Awards 2015, φαίνεται ότι βαδίζει και μικρότερη της οικογένειας Νικολίνα.

Η αθλήτρια των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι διαθέτει και αυτή πηγαίο ταλέντο  και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την μοναδική θρακιώτισσα που κλήθηκε για να συμμετάσχει με την ομάδα του Βορείου Κλιμακίου Παγκορασίδων Α’ στο Διακλιμακιακό Καμπ που θα διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα στην Δράμα.

Συγκεκριμένα, το καμπ θα λάβει χώρα στην Προσοτσάνη από την άλλη Κυριακή 3 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου. Οι αθλήτριες θα διαμένουν στο Γιαννίκειο Γυμνάσιο στην Πετρούσα. Υπεύθυνοι προπονητές έχουν οριστεί η Τρ. Χριστοδουλίδης, Κ. Τριανταφυλλίδου, Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Μανίκης.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο καμπ είναι οι εξής:

Κατερίνα Αυγέρη, Ιωάννα Ευαγγέλου (ΠΑΟΚ), Ειρήνη Μανίκα (Παναθλητικός), Νικολίνα Κεπεσίδου (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης), Βάγια Αμβροσιάδου (Ακρίτες Νευροκοπίου), Μαρία Μαλέα, Ανθούλα Κατσούνη, Αναστασία Ασκεπίδου, Ιωάννα Ντουβαρτζή, Ναταλία Μίγγα (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Δώρα Παρτάλη, Ελένη Βράμπα, Αγνή Παπαδοπούλου, Γεσθημανή Παπαδοπούλου, Ελευθερία Κουκλοτίδου (ΑΕΠ Πανόραμα), Βασιλική Μωυσιάδου, Ευθυμία Κατσιγιάννη, Αβραμίνα Σεβδιλή, Γεωργία Κομσίου, Μαρία Ιωαννίδου (ΑΟ Προσοτσάνης).

Συνεπώς και η Νικολίνα Κεπεσίδου δείχνει να ακολουθεί τα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της Μάγδας, που είναι υποψήφια και φέτος για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Θράκη.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΨΗΦΟΡΙΑ ΤΩΝ THRAKISPORTS AWARDS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…