Ψάχνει νέα ομάδα ο τερματοφύλακας αδερφός του Π. Βλαχοδήμου, που έχει χαρακτηριστεί «διάδοχος του Νόιερ»

Στην Γερμανία βαφτίστηκε ως ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Μάνουελ Νόιερ! Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γερμανίας και μεγάλη ελπίδα της Στουτγκάρδης για την θέση του τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Ο μικρότερος αδερφός του πρώην επιθετικού της Ξάνθης Παναγιώτη Βλαχοδήμου (που ειρήσθω εν παρόδω ψάχνεται ανάμεσα σε Αρμίνια Μπίλεφελντ και Γκρόιτερ Φιρτ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του), εδώ και μερικούς μήνες έπεσε σε δυσμένεια στην Στουτγκάρδη, παρότι έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα της Bundesliga κάτω από τα δοκάρια της.

Από το καλοκαίρι του άρχισα να έχω αμφιβολίες για το μέλλον μου στην ομάδα όταν ήρθαν στην ομάδα οι Τίτον και Λάνγκερακ. Δεν έχω παράπονο από τον προπονητή μου, αλλά ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να πάω σε μία ομάδα που θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω και να διεκδικήσω πάλι την θέση μου στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας. Είναι προτιμότερο να αναζητήσω την τύχη μου αλλού», ήταν τα λόγια του 21χρονου τερματοφύλακα.

Όπως σημειώνει και το sdna, που αναδημοσίευσε την συνέντευξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο Kicker, άραγε ψάχνεται καμία ελληνική ομάδα για να λύσει το πρόβλημα της κάτω από το γκολπόστ;