Video: Η στιγμή που ο Χήρας ζήτησε τη… χείρα της Χριστίνας (και οι πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά)

Συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες του αγάπες, αυτήν για το βόλεϊ και εκείνην για την Χριστίνα, ο Αλέξανδρος Χήρας αποφάσιζε να ζητήσει την… χείρα της τελευταίας κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

«Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία εβδομάδα το σκεφτόμουν και αποφάσισα να το κάνω. Έχει ξαναγίνει σε κάποια αθλητική εκδήλωση να γίνει πρόταση γάμου κι έτσι κι εγώ ήθελα να το κάνω σε ένα γήπεδο βόλεϊ, στο χώρο που αγαπώ τόσο πολύ», παραδέχθηκε λίγες ώρες μετά, μιλώντας στον Δημήτρη Τυχάλα του Sportsfeed, ο Αλέξανδρος, καθ’ οδόν για την Κατερίνη κι έχοντας στο πλευρό του τη μέλλουσα σύζυγο του.

Από τη στιγμή λοιπόν που το πήρε απόφαση, άρχισε και η εκπόνηση του σχεδίου που είχε τις δυσκολίες του καθώς ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός. Φυσικά οι άνθρωποι της Nova όταν ενημερώθηκαν έδωσαν την συγκατάθεση τους για την τεχνική διακοπή, απλά μετέφεραν την πρόταση από την ανάπαυλα του πρώτου σετ, όπως προέβλεπε το δικό του σχέδιο, στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του β’ σετ. Και αυτό γιατί μεταξύ των σετ η Nova έχει διαφημίσεις ενώ στα τάιμ άουτ όχι.

«Είχα μιλήσει με τον ντι τζέι για το τραγούδι, είχα ενημερώσει συμπαίκτες και προπονητή και πριν το ματς μίλησα και με τον διαιτητή. Μάλιστα ο τελευταίος μου είπε πως αν τυχόν μου πει όχι θα με αποβάλλει από το παιχνίδι, αλλά επιστρέφοντας στο γήπεδο μου έδωσε συγχαρητήρια», συνεχίζει ο Αλέξανδρος ο οποίος ευτυχής δηλώνει ότι έζησε «αυτό που ακριβώς περίμενα. Ήταν ένα πολύ όμορφο και δυνατό το συναίσθημα κι ήταν αυτό που είχα φανταστεί».

Την στιγμή πέρα από τον φακό του ThrakiSportS (δείτε καρέ καρέ πώς έγινε η πρόταση με ένα κλικ ΕΔΩ) την κατέγραψαν φυσικά οι κάμερες της Nova αλλά και του RadioEvros, στο οποίο έκανε επίσης δηλώσεις αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Χήρας για το ευτυχές γεγονός. Δείτε τα βίντεο πατώντας play…