Τριήμερο στο Πήλιο, δύο Football Manager 2016, δύο Subbuteo και δέκα άλμπουμ της Panini τα δώρα των ThrakiSportS Awards!

Στην τελευταία του εβδομάδα έχει μπει ο ετήσιος διαγωνισμός που διοργανώνει κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο το ThrakiSportS για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς. Στα ThrakiSportS Awards 2015 αναζητούμε τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή, την κορυφαία θρακιώτισσα αθλήτρια, τον κορυφαίο διαιτητή, τον κορυφαίο προπονητή και την κορυφαία ομάδα στην χρονιά που φεύγει.

Ήδη έχουν ψηφίσει αρκετές εκατοντάδες αναγνώστες, αλλά ο χρόνος τρέχει μέχρι και το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου. Αυτοί που θα αναδειχθούν πρώτοι σε κάθε κατηγορία με τις ψήφους των αναγνωστών αλλά και της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, θα αναδειχθούν κορυφαίου του 2015 στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες δύο χρονιές του θεσμού.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες, μετέχουν σε κλήρωση για 15 ξεχωριστά δώρα.

diafimisi-pilionterraΤο σημαντικότερο δώρο μας είναι τριήμερη διαμονή στο θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό προορισμό, ιδανικό όχι μόνο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές, ειδικά στους αναγνώστες του ThrakiSportS και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites, καλό θα ήταν να το βάλετε στην ατζέντα σας για μια ξεχωριστή εμπειρία οποιαδήποτε εποχή του χρόνου (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Ο μεγάλος νικητής ωστόσο, θα κερδίσει την δυνατότητα τριήμερης διαμονής για αυτόν και την οικογένειά του στο Pilion Terra” σε οποιαδήποτε ημερομηνία επιλέξει αυτός μέσα στο 2016, κατόπιν συνεννόησης με την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου.

 width=Δύο νικητές θα κερδίσουν το ολοκαίνουριο  Football Manager 2016, που είναι η πιο ρεαλιστική, εμπεριστατωμένη και αυθεντική εμπειρία προσομοίωσης διαχείρισης ποδοσφαιρικής ομάδας: ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην πραγματική εργασία ενός μάνατζερ. Αναλαμβάνοντας τον έλεγχο οποιασδήποτε ομάδας από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, αποφασίζετε ποιος παίζει και ποιος κάθεται στον πάγκο, έρχεστε σε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης και αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα με τους παίκτες. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της στρατηγικής, των τακτικών και των συστημάτων, των αλλαγών αλλά και των οδηγιών κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς παρακολουθείτε ζωντανά τη δράση χάρη στη μηχανή τρισδιάστατων γραφικών (3D). Μάλιστα, για πρώτη φορά, το Football Manager 2016 επιτρέπει στους παίκτες να προσθέσουν τη δική τους προσαρμοσμένη ομάδα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της επιλογής τους, μέσω του τρόπου παιχνιδιού “Create-a-club” για έναν παίκτη (single player). Το “Create-A-Club” σάς επιτρέπει να ονομάσετε το σύλλογο, να προσθέσετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας στη σύνθεση, την οποία μπορείτε να αλλάζετε όπως θέλετε, ακόμα και να επιλέξετε τα χρώματα της ομάδας σας.

 width=Δύο νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ της τελευταίας έκδοσης του Subbuteo Champions League, της παιδικής τρέλας με την φυσική προσομοίωση του αθλήματος που απαιτεί την επιδεξιότητα και την ικανότητα στο τίναγμα των φιγουρών που στέκονται σε βαριές βάσεις, προς την μπάλα, η οποία είναι μεγάλου μεγέθους και είναι σχεδόν τόσο ψηλή όσο οι παίκτες. Με βελτιωμένη τσόχα, οι ομάδες σας θα κινούνται γρηγορότερα και ακριβέστερα από ποτέ. Aπαράμιλλη λεπτομέρεια και παίκτες πιο ανθεκτικοί και εύκαμπτοι, μπορείτε τώρα να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τις ικανότητές σας. Το σετ παιχνιδιού Champions League κυκλοφορεί σε μια έκδοση με 2 ομάδες (λευκή εμφάνιση & κόκκινη εμφάνιση) και περιέχει: 20 παίχτες & 2 τερματοφύλακες συνολικά, 1 τσόχα (95 x 145 εκ.), 1 μπάλα, 2 τέρματα. Υπάρχουν επίσης πολλά πρόσθετα εξαρτήματα, όπως οι νέες μπάλες και τα τέρματα, ειδικές φιγούρες για ελεύθερη κτυπήματα και πλάγιες επαναφορές, πάγκοι εξέδρες και φίλαθλοι, αστυνομικοί, προβολείς, και τηλεοπτικές κάμερες.

 width=Τέλος, δέκα από τους συμμετέχοντες στην ετήσια ψηφοφορία του ThrakiSportS για τους κορυφαίους της χρονιάς θα κερδίσουν από ένα άλμπουμ της Panini για το πρωτάθλημα της Super League 2015-2016 με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα κολλήσετε και να… κολλήσετε. Παλιά αγαπημένη συνήθεια και αυτή! Η εταιρεία «Πήγασος» που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Panini στην Ελλάδα δημιούργησε και φέτος το άλμπουμ για το μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ομάδες, όλα τα γήπεδα, όλους τους παίκτες με τα στοιχεία και την φωτογραφία τους. Μια ιστορική πλέον συλλογή για την Panini με πολλές καινοτομίες και αυτήν τη χρονιά! Άλμπουμ 48 σελίδων που περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες της Superleague, συνολικά 430 αυτοκόλλητα από τα οποία 18 είναι special μεταλλιζέ και για πρώτη φορά 32 αυτοκόλλητα από ειδικό μετάξι τα οποία προσομοιάζουν την φανέλα της κάθε ομάδας. Συνολικά 20 παίκτες ανά ομάδα και διπλό αυτοκόλλητο με την ομάδα σε παράταξη, αλλά και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε παίκτη, όχι μόνο με το όνομα, το επίθετο, την ηλικία και την εθνικότητα αλλά και το προσωπικό παλμαρέ τους! Επίσης, φακελάκι με υδατογράφημα ώστε ο συλλέκτης να είναι σίγουρος για τη γνησιότητα και 12 αυτοκόλλητα αφιερωμένα στους αστέρες της Super League. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συλλογή που θα ενθουσιάσει συλλέκτες και οπαδούς κάθε ηλικίας!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πέρα στους υποψηφίους έχουν προστεθεί ορισμένα ονόματα που έχουν πάει ιδιαίτερα καλά με βάση τις ως τώρα προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού.

Στην κατηγορία καλύτερη ομάδα της Θράκης για το 2015 πέραν των Δημοκρίτειου Κομοτηνής (πάλη), Εθνικού Αλεξανδρούπολης (βόλεϊ), Skoda Ξάνθη (ποδόσφαιρο), Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης (μπιτς χάντμπολ) και Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης (πάλη) έχει προστεθεί και η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής (μπάσκετ).

Στην κατηγορία καλύτερος διαιτητής της Θράκης για το 2015 πέραν των Χρήστου Γκράνα (ποδόσφαιρο), Γιάννη Ιωαννίδη (βόλεϊ), Βαγγέλη Κιοτζένη (ποδόσφαιρο), Χασάν Κούλα (ποδόσφαιρο) και Ανδρέα Μπέτμαν (χάντμπολ), έχει προστεθεί και ο Αϊχάν Χούσκογλου (ποδόσφαιρο).

Στην κατηγορία καλύτερος προπονητής της Θράκης για το 2015 πέραν των Ραζβάν Λουτσέσκου (ποδόσφαιρο), Σάκη Μουστακίδη (βόλεϊ), Βασίλη Στοάκη (μπάσκετ), Γιώργο Τυλιγαδά (κολύμβηση) και Χαμζά Χαμζάογλου (ποδόσφαιρο) έχει προστεθεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (ποδόσφαιρο).

Στην κατηγορία καλύτερη αθλήτρια της Θράκης για το 2015 πέραν των Μάγδας Κεπεσίδου (χαντμπολ), Ευαγγελίας Παπαϊωάννου (στίβος), Ελένης Προκοπίδου (χάντμπολ), Σεμιχά Ριζάογλου (κολύμβηση) και Ελένης Σαλινούδη (ταεκβοντό) έχει προστεθεί και η Βίκυ Περιβολοπούλου (ποδόσφαιρο).

Στην κατηγορία καλύτερος αθλητής της Θράκης για το 2015 υποψήφιοι υπενθυμίζεται ότι είναι οι Βαγγέλης Αραμπατζής (χαντμπολ), Κώστας Βαβουρας (πάλη), Ματθαίος – Μάνθος Βαλσαμίδης (αναρρίχιση), Δημήτρης Γκαράς (βόλεϊ), Βαγγέλης Δολιανίτης (ιστιοπλοιΐα), Πέτρος Καραβέτης (στίβος), Δημήτρης Καρυπίδης (κολύμβηση), Χρήστος Κατραντζής (κολύμβηση), Γιώργος Κελεσίδης (ενόργανη γυμναστική), Γιούρι Λοντίγκιν (ποδόσφαιρο), Δήμος Μαγγίνας (στίβος), Κώστας Μπανιώτης (στίβος), Δήμος Μιχαλεντζάκης (κολύμβηση), Δημήτρης Τζούριτς (βόλεϊ) και Βασίλης Τοροσίδης (ποδόσφαιρο).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

2015-sportsawards