Για μία εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη η ρεκορντογούμαν Ελλάδος Νόρα Δράκου

Η Νόρα Δράκου θα πραγματοποιήσει τις απονομές στο «2ο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ ακαδημιών 6-9 ετών» που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, ενώ θα παραμείνει στην πόλη μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου για προπονητικό καμπ.

Ετσι οι μικροί φίλοι της κολύμβησης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί με μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του υγρού στίβου στην χώρα μας. Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ σε 50μ. και 100μ. ύπτιο θα τιμήσει με την παρουσία της τη διοργάνωση του φεστιβάλ ακαδημιών πραγματοποιώντας τις απονομές των επάθλων και θα μοιραστεί τις εμπειρίες της με τους λιλιπούτειους κολυμβητές.

Η Δράκου αναχώρησε το πρωί με τον προπονητή της Γιώργο Λεκάκη για την πρωτεύουσα του Έβρου όπου θα παραμείνει ως τις 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας προπονητικό καμπ.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Πάτρα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις ρίχνοντας πλέον το βάρος στον πρώτο αγώνα-στόχο της σεζόν που είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ντεμπούτο για το 2016 θα κάνει στις 23 και 24 Ιανουαρίου στο γκόλντερ τουρ της Νίκαιας στη Γαλλία.