Συνεχίζεται η προετοιμασία για το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στην Κομοτηνή

Τις λεπτομέρειες του φιλανθρωπικού αγώνα «Ο Αη Βασίλης παίζει μπάσκετ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 19:00, ρυθμίζουν οι υπεύθυνοι, με τις τρεις ομάδες της Κομοτηνής, την Αθλητική Ένωση, τον ΓΑΣ και τον Αίαντα να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σκοπό αυτό, σε έναν αγώνα που θέλουν να είναι γιορτή και να το ευχαριστηθούν όσοι τον παρακολουθήσουν.

Όπως έγινε γνωστό ήδη έχει γίνει παραγγελία για τις φανέλες που θα φοράνε οι δύο ομάδες, η επίλεκτη ομάδα αστεριών των τριών ομάδων που αναφέραμε και των βετεράνων της πόλης από την άλλη. Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει παρουσίαση των παικτών, ενώ γνωστός Dj της πόλης θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι και τα φωτορυθμικά. Στις ανάπαυλες θα υπάρχει αγώνας των ακαδημιών των τριών ομάδων, ενώ στο ημίχρονο θα χορέψει και τμήμα του γυμναστηρίου «Action».

Η είσοδος στο κλειστό της Κομοτηνής για τον αγώνα θα είναι δωρεάν, όμως όποιος θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να μπει μέσα θα πρέπει να έχει μαζί του συσκευασμένα τρόφιμα, για να γεμίσουν οι σάκοι που θα υπάρχουν στην είσοδο.