Γ’ Εθνική: Δηλώσεις απαισιοδοξίας από τον νέο προπονητή του Έβρου Σουφλίου παρά την ισοπαλία

Ο μοναδικός άνθρωπος του Έβρου Σουφλίου που βρέθηκε στην Κρύα Βρύση, πλην των ποδοσφαιριστών, ήταν την Κυριακή ο  Δημήτρης Χατνάκης. Εκτός από προπονητής, ήταν και αρχηγός αποστολής, παράγοντας, φροντιστής και… εκπρόσωπος της ομάδας, δείγμα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλα στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου που παραμένει ουραγός λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Σουφλίου έχει ρεπό στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική και την 17η και τελευταία του πρώτου γύρου αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης. Μετά τον ισόπαλλο αγώνα στην Κρύα Βρύση, ο Δημήτρης Χατνάκης δήλωσε κατά την συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την Κρυα Βρυση για την φιλοξενία, καλή συνέχεια και να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να κανουμε τουλάχιστον δυο γκολ, γιατί κάναμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι, η Κρυα Βρύση προσπάθησε με γεμίσματα και με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα μας και αυτό το κατάφερε με το δεύτερο γκολ που πέτυχε με αυτον τον τρόπο.

Εγω εχώ αναλάβει εδω και δυο εβδομάδες στην ομαδα, προσπαθώ να ανεβάσω το ηθικό της ομάδας, αφού η ψυχολογία της ομάδας των παιχτών και της διοίκησης ήταν πεσμένη μετα τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες, ωστόσο θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και ότι μας βγει».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Δημήτρης Τομπάζης, επίσης απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε: «Πρεπει ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να καταλάβουν σε ποια κατηγορία παίζουν. Περιμένουμε τις μεταγραφές για μια δυναμικη επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα πριν είναι αργά. Αν και ημασταν μπροστα στο σκορ, δεχτήκαμε γκολ στο 85′ από μια αδράνεια και μια στημένη φάση, όπως και το πρώτο γκολ. Θέλουμε το διπλό στην Κοζάνη ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι της σωτηρίας».