Α2 Aνδρών: Πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου Νίκης Αιγινίου η ΑΕ Κομοτηνής

Μια αναμενόμενη ήττα επί της πρωτοπόρου Νίκης γνώρισε αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕ Κομοτηνής στο Αιγίνιο με 3-1 στο πλάισιο της 11ης αγωνιστικής παλέοντας το παιχνίδι και δυσκολεύοντας το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Η ΑΕ Κομοτηνής παρά την κούραση του μακρινού ταξιδιού στην Πιερία κοίταξε στα μάτια στο πρωτο σετ τους γηπεδούχους αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 25-22. Στο δεύτερο σετ όμως η Νικη επικράτησε εύκολα με 25-17. Στο τρίτο σετ αν και όλοι περίμεναν η ΑΕΚ να καταρρεύσει πραγματοποίησε την αντεπίθεσή της και πήρε το σετ με 21-25. Δυστυχώς στο τέταρτο σετ η κούραση από την υπερπρόσπαθεια, αλλά και το μακρινό ταξίδι, συν την ανωτερότητα των γηπεδούχων, όλα αυτα συνετέλεσαν στην εύκολη επικρατηση της Νίκης με 25-16.

Πλέον η ΑΕ Κομοτηνής την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί τον εκ των ουραγών Αίαντα Ευόσμου με στόχο την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την εδραιωσή της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 25-17, 21-25, 25-16)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟY (Στράντζαλης) Βουλκίδης, Αναστασιάδης, Λαμπρινός, Ιωαννίδης, Γκορίδης, Γεωργόπουλος, , Κνάπεκ (λ) / Ματσκίδης (λ), Ντουντούδης, Χασιαπέτης, Κιοσσές, Παπαλεξίου

ΑΕ ΚOMOTHNHΣ (Τσιακμάκης) Τερζόγλου, Δημόπουλος, Καψαλιάρης, Φάκας, Χατζηβλάσιου, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου (λ) / Βαργεμιτζίδης (λ), Παπασπύρος, Παπαδόπουλος, Λέκκος, Δεληγιαννίδης.