O Θρακιώτης που αποκάλυψε τις «καυτές γεμάτες έρωτα» νύχτες του Πέτρου Μάνταλου με το νέο του αμόρε

Δεν έχει περάσει εβδομάδα από την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του Gazzetta ο Πέτρος Μάνταλος στην αρκετά γοητευτική δημοσιογράφο  Χριστίνα Βραχάλη, γνωστή στους πιο πολλούς και από την παρουσία της στην τηλεόραση του Σκάι (συμπαρουσιάζει την κυριακάτικη εκπομπή με Πανούτσο και Βαϊμάκη).

Ωστόσο φαίνεται ότι η σχέση που έχει με την συγκεκριμένη δημοσιογράφο ο κομοτηναίος μέσος της ΑΕΚ και πρώην της Ξάνθης, δεν περιορίζεται μόνο στα επαγγελματικά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στο gossip-tv ο μετρ τέτοιου είδους κουτσομπολιών, ο αλεξανδρουπολίτης δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης. Αντιγράφουμε:

«Δεν είναι δύσκολο μια δημοσιογράφος και δη εντυπωσιακή να γοητεύσει ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι και πιτσιρικάς και άπειρος.

Το δύσκολο ωστόσο είναι να αποφασίσουν και οι δυο ν΄αποκαλύψουν τη σχέση τους. Και κάπως έτσι ήρθε και έδεσε. Τι εννοώ. Μια βόλτα μας πριν από μερικές μέρες σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι ήταν αρκετή για να δούμε το πάθος και τον έρωτα να ξεχειλίζει.

Οι δυο τους αγκαλιά ανάμεσα σε τσιγάρα και ποτά εκτόνωσαν τις ενέργειές τους με τρόπο τέτοιο που δεν έμειναν απαρατήρητοι από τους θαμώνες.

Ο Πέτρος απολάμβανε τα φιλιά της δημοσιογράφου και η Χριστίνα με τη σειρά της χαλάρωνε στη δυνατή μεν… μικροσκοπική δε αγκαλιά του μέσου της ΑΕΚ.

Είναι στην αρχή. Είναι στα μέλια… και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα».