Σπουδαίες επιτυχίες του ΟΦΘΑ με… 50 μετάλλια στα “Βαρβάρεια” της Δράμας

Σημαντικές επιτυχίες στην κολύμβηση σημείωσε για μία ακόμα φορά ο κολυμβητικός σύλλογος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Δράμα η Διασυλλογική διοργάνωση “18οι αγώνες Αγίας Βαρβάρας” Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 250 περίπου κολυμβητών-τριων και 11 συλλόγων από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη έλαβε μέρος μόλις στις 2 αγωνιστικές ενότητες (από τις συνολικά 3 των αγώνων) με 51 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό με τους μικρούς κολυμβητές της Εβρίτικης ομάδας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων την 2η θέση με τον συνολικό αριθμό των 50 μεταλλίων, με 14 χρυσά, 21 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια.

Προπονητικής την αποστολής ήταν ο Τάσος Καλλιτσάρης καθώς και ο έφορος του τμήματος προαγωνιστικών κατηγοριών Κώστας Παλακίδης. Πλέον επόμενη μεγάλη διοργάνωση για τη Θράκη είναι οι διασυλλογικοί αγώνες του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, που διοργανώνει ο ΝΟΑ.