Τέλος εποχής για τον Χριστόφορο Διαμαντή και νέο 9μελές Δ.Σ. για τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ/Skoda!

Μετά απο πάρα πολλά χρόνια θα έχουμε αλλαγή στην προεδρία του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ/Skoda, καθώς όπως είχε προαναγγείλει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Χριστόφορος Διαμαντής υπέβαλε την παραίτηση του, και μετά απο εκλογές συστάθηκε το νέο 9 μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που την Τετάρτη θα συνεδριάσει για να καθορίσει τις αρμοδιότητες αλλά και  να εκλέξει τον νέο πρόεδρο των Παλαιμάχων της Skoda Ξάνθη.

Η απόφαση του κ. Διαμαντή έχει να κάνει με την κούραση και του ιδίου αλλά και άλλων μελών της παρούσας διοίκησης που ασχολούνται αρκετά χρόνια με τα κοινά του συλλόγου, και θέλανε να δώσουν χώρο σε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες. Άλλωστε χαρακτηριστικό και της εκλογικής διαδικασίας ήταν το ενωτικό  και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει  στον Σύλλογο.

Ένα απο τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου 9μελές, των ανθρώπων δηλαδή που εξελέγησαν είναι πως μιλάμε για ανθρώπους ενεργούς είτε ως προπονητές είτε ως παράγοντες στα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θέλουν να κρατήσουν ενωμένο και πιο ενεργό των Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ/Skoda.

Η νέα 9 μελής διοίκηση των Παλαιμάχων αποτελείται απο τους: Μπάμπη Χατζημεστή, Στάθη Πανίδη, Στέφανο Χατζηθεοδοσίου, Μαυρουδή Τραχανέλη, Στέλιο Ναβροζίδη, Μανώλη Μουστάκη, Γιάννη Δημητριάδη, Σάκη Καρασερίδη και Τάσο Κωνσταντινίδη. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Προκόπης  Γκόρης.

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής εξελέγησαν οι Γιώργος Λαζαρίδης, Θανάσης Κατσαρός και Γιώργος Καρακασίδης.