Μεγάλη διπλή διάκριση για τον Άρη Μαχαιρίδη του Νηρέα Ορεστιάδας

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του κατέκτησε ο Άρης Μαχαιρίδης του Νηρέα Ορεστιάδας στον XTERRA Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης. Ο Μαχαιρίδης σημείωσε τελικό χρόνο 1:07:15 και ανέβηκε στο δεύτερο σκαί του βάθρου στην κατηγορία για ηλικίες 17-29 ετών.

Ο χειμερινός κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στον μαγευτικό κόλπο των της Αττικής, απο τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (N.O.B). Η διοργάνωση ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια από μια παρέα χειμερινών κολυμβητών και θεωρείται ο μεγαλύτερος χειμερινός κολυμβητικός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης όπου σηματοδοτεί και το τέλος της κολυμβητικής σεζόν !!!

Στην ίδια διοργάνωση ο Χρήστος Βαρσαμακίδης, επίσης αθλητής του κολυμβητικού συλλόγου της Ορεστιάδας, με χρόνο 01:03:03 και νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε στην 51η θέση (ηλικίες 30-44).

Διπλή και ευχάριστη επιτυχία για τον Άρη Μαχαιρίδη και για το Νηρέα, ήταν η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων στο σύνολο των κολυμβητικών αγώνων ανοιχτής θαλάσσης, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2015. Σύμφωνα με τον πίνακα των αποτελεσμάτων και τη γενική κατάταξη των αθλητών ο Μαχαιρίδης κατέκτησε την 3η θέση, σε πανελλήνιο επίπεδο για το έτος 2015, συλλέγοντας βαθμούς μόνο από 5 αγώνες, σε αντίθεση με άλλους αθλητές όπου συμμετείχαν σε οκτώ, εννιά ή ακόμα και 12 διοργανώσεις.