Επιβεβαίωση ThrakiSportS: Επιστρέφει ως παίκτης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς!!!

«Επιστρέφω σπίτι μου …. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό…». Με αυτά τα λόγια ο MVP του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος της Volley League την περίοδο 2013-14, ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς, προανήγγειλε και επίσημα την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής το ΤΑΑ Εθνικός, «ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς υπέγραψε χθες συμβόλαιο, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν για να ενισχύσει τον Εθνικό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Βέβαια, μπορεί επισήμως να δηλώνει ότι το υπέγραψε το Σάββατο, την ώρα που η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη αγωνιζόταν στην Κηφισιά και γνώριζε την ήττα με 3-0, ωστόσο στην πραγματικότητα η μεταγραφή είχε κλειστεί ήδη απο το καλοκαίρι, όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Επιβεβαιώνεται έτσι πανηγυρικά άλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ αυτής της ιστοσελίδας. Ο Σέρβος άσος θα ξαναφορέσει τη φανέλα του συλλόγου του Έβρου, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του, όταν παρέα με τον Ιβάν Ράιτς τον είχε οδηγήσει στον τελικό του πρωταθλήματος, σε μια ιστορική χρονιά.

Ο Μιγιαήλοβιτς, που αναμένεται να γνωρίσει και πάλι την αποθέωση από τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης, «θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Εθνικού τις επόμενες ώρες, αφού πολύ σύντομα θα καταφθάσει για μόνιμη εγκατάσταση στην πρωτεύουσα του Έβρου», επισημαίνει το δελτίο Τύπου του Εθνικού.

Μένει να φανεί και σε τι κατάσταση θα είναι, καθώς μετά την φυγή του από τον Εθνικό, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς που του στοίχισαν την καριέρα στην Γαλλία πέρυσι, αλλά και την πρόωρη λήξη της περασμένης σεζόν με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΙΟΥΝΙΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΓΙΑΗΛΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ