Κρίσιμες ώρες στα Πηγάδια μετά την τρίτη ήττα σε μια εβδομάδα! Στον “αέρα” ο Λουτσέσκου…

Αρνητικό είναι το κλίμα στα Πηγάδια μετά τη νέα ήττα της ομάδας της Ξάνθης απο τον Πλατανιά και μάλιστα εντός έδρας, που έρχεται να προστεθεί σε μια ιδιαίτερη κακή εβδομάδα με τρείς διαδοχικές ήττες  που επι της ουσίας βγάζει εκτός στόχων την ομάδα της Θράκης! Ήττες απο Λεβαδειακό και Πλατανιά για το πρωτάθλημα και κυρίως, ήττα από τη Λάρισα που σήμανε και τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα πως στα Πηγάδια βρίσκονται σε “οργασμό” διαβουλεύσεων για το μέλλον της ομάδας και του Ρουμάνου προπονητή σε αυτόν, καθώς μπορεί ο Λουτσέσκου να είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου, ωστόσο οι κακές εμφανίσεις την τελευταία εβδομάδα έχουν προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο, και σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το γιουχάισμα της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Πλατανιά.

Ο Ρουμάνος μπορεί στην συνέντευξη Τύπου να τόνισε πως θα πρέπει όλοι μαζί παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμος να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα ωστόσο το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα παικτών που έχει φέρει… ψιθύρους, αλλά και η δυσφορία για τον Ρουμάνο απο μέλη της διοίκησης, έχει βάλει στο “κάδρο” των ευθυνών και τον Ρουμάνο.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ίσως και μέχρι αύριο, με τις διαβουλεύσεις για το τι μέλει γενέσθαι με την εικόνα της ομάδας αλλά και το πως μπορεί να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα. Πάντως όπως ανέφερε Αθηναϊκή ιστοσελίδα και σας την μεταφέρουμε με επιφύλαξη, η ομάδα της Ξάνθης αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου.