Το pregame του βραδινού σημαντικού αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Ο Πανθρακικός δίχως άγχος και με πολλές απουσίες, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, που θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι από τη σεζόν 1966/67 και να κάνει το «12 στα 12». Κάτι που ήδη βέβαια το έχει κάνει αν συνυπολογιστεί και το ματς με τον Παναθηναϊκό που πήρε στα χαρτιά.

Ο Πανθρακικός εκεί που τον είχαν όλοι ξεγραμμένο για την παραμονή, προέρχεται από μεγάλη επικράτηση στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 2-1, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο του στην χρονιά. Έφτασε έτσι στους επτά βαθμούς την Καλλονη ενω ο Ατρόμητος έχει μόλις εννιά στην παραπάνω θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Οι καλές ημέρες που διανύει τελευτάια η ομάδα της Κομοτηνής, επιβεβαιώθηκαν και μεσοβδόμαδα, όπου βρήκε τον τρόπο αν και με πολλές αλλαγές, και επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακό Βόλου 1-0, στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.

Ωστόσο κυριολεκτικά αποδεκατισμένος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αφού πλην των γνωστών επιθετικών Τζάνη, Ίγκορ και του μέσου Μπαλούφο, που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει και τους Λαδάκη και Χασομέρη, που έχουν υποστεί τράβηγμα και θλάση αντίστοιχα.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Μεχία και Ροτζέριο που συμπλήρωσαν κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς, που θεωρείται εκτός προγράμματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δοθεί η δυνατότητα για κάτι καλό, δεν θα την αρπάξουν οι Κομοτηναίοι.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ