Δύο μετάλλια ο Πρόμαχος Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων

Με τέσσερις αθλητές να συμμετέχουν και δύο από αυτούς να επιστρέφουν με μετάλλια, έλαβε μέρος ο Πρόμαχος Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου στην Χαλκίδα.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο ” Κανυθου” Χαλκίδας και συμμετείχαν οι 16 προκριθεντες αθλητές, 8 από την πρόκριση Βορείου Ελλάδος και 8 από την Πρόκριση Νοτίου Ελλάδος.

Απο τον Α.Σ. Taekwondo WTF  Πρόμαχος Ορεστιάδας προκρίθηκαν τέσσερις αθλητές: οι Κωνσταντίνος Αραμπατζής, Γιάννης Παρασκευούδης, Γιώργος Κοτζαμάνης και Ελένη κατσικά.

Ο αθλητής Γιώργος Κοτζαμάνης συμμετειχε για πρωτη φορα σε Πανελληνιο Πρωταθλημα και μετά από τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις κατάφερε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο  στην κατηγορία -49 κιλά.

Η Ελένη κατσικά ήταν κάπως πιο έμπειρη, αφού συμμετείχε για δεύτερη φορά σε Πανελλήνιο Πρωταθλημα και κατάφερε να κατακτηση το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά.

Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του, εξέφρασε τα συγχαρητηρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τη μεγαλη διάκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Πρόμαχος συνεχίζει έτσι μια παράδοση να να φέρνει διακρίσεις στην πόλη της Ορεστιάδας, δείχνοντας ετσι την πολυ καλή δουλειά που γίνεται μέσα στο σύλλογο.