Επέστρεψαν με ρεκόρ οι δύο Εβρίτες που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία δύο αθλητών του Running Team του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες.

Ο Τόλης Γκάτζιος και πέτυχε χρόνο 3 ώρες και 17 λεπτά, κοντά στο ατομικό του ρεκόρ που είναι κατά ένα λεπτό καλύτερο. Επίσης ο Πέτρος Λούδος, παλιός αθλητής του Εθνικού, πέτυχε επίσης ατομικό ρεκόρ με 3 ώρες και 19 λεπτά.

Τόλης Γκάτζιος και Πέτρος Λούδος αγωνίζονταν μαζί και στα εφηβικά τους χρόνια, με την φανέλα του Εθνικού στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και τώρα συνεχίζουν μαζί μετά από 25 χρόνια, συμμετέχοντας σε Μαραθωνίους, δείγμα της μεγάλης τους αγάπης για τον αθλητισμό και τους δρόμους.

Γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κεχαγιόγλου, μετρ των προπονήσεων δρομέων μεγάλων και υπέρ αποστάσεων, προς τιμή του οποίου υπάρχει και η ομάδα Λύκοι Κεχαγιόγλου.

Στον Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης συμμετείχαν 11.000 δρομείς και άλλοι τόσοι στον παράλληλο αγώνα των 15χλμ. Ο Γκάτζιος ήταν 25ος στην κατηγορία του, ιδιαίτερη τιμητική θέση, εάν αναλογιστούμε ότι συμμετείχαν δρομείς από 100 χώρες.