Αφιέρωσε στη μνήμη του Αντώνη Καραολάνη τη νίκη στο Περιστέρι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη, η οικογένεια του οποίου πενθεί και στην μνήμη του αδερφού του Αντώνη, που είχε λίγες ώρες πριν κηδευθεί, αφιέρωσε ο Δημητρης Ελευθερόπουλος την εμφανιση του Πανθρακικού στο Περιστέρι και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

“Είναι μια χαρούμενη και συνάμα μια δύσκολη ημέρα για μας. Το μεσημέρι κηδεύτηκε στην Κομοτηνή ο αδερφός του μεγαλομετόχου, του κ. Καραολάνη. Αφιερώνουμε λοιπόν τη νίκη και κυρίως την εμφάνιση στη μνήμη του. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να του δώσουμε. Και λέω την εμφανιση γιατί αυτό είναι το σημαντικό που κρατάω σήμερα. Βλέπω ότι η δουλειά μας στις προπονήσεις αποδίδει, ότι όλοι οι παίκτες ακολουθούν το πλάνο και έρχονται οι εμφανίσεις”.

Συνέχισε λέγοντας: “Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει το σπάνιο φαινόμενο να έχει να δουλέψει με δύο σπουδαίους προπονητές μέχρι τη μέση της χρονιάς και που διαθέτουν τρομακτική ποιότητα, έχοντας παίκτες στον πάγκο όπως ο Μαρσελίνιο, ο Ουσέρο και ο Στόιτσεφ. Κανένας παίκτης δεν ξέφυγε από τις οδηγίες που είχαμε δώσει. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς κρίνεσαι από το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου κυρίως για την εμφάνιση. Η βαθμολογία μας αδικεί και θα έρπεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς”.

Σε ερώτηση του ThrakiSportS αν πιο σημαντικοί είναι οι πρώτοι τρεις πόντοι για την ομάδα της Κομοτηνής ή η ψυχολογική τόνωση που θα δώσει αυτή στην ομάδα, δεδομένης και της ειδικότητάς του στον τομέα της ψυχολογίας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απάντησε: “Η ψυχολογία είναι μια παρεξηγημένη έννοια και δεν θα σταματήσω να το λέω ότι έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Ακόμα και στην ιατρική χρειάζονται πολλές συνεδρίες, πόσω μάλλον σε ένα γκρουπ 30 παικτών. Η ψυχολογία είναι παρεξηγημένη έννοια. Για εμένα σημασία έχει ότι βλέπω όλυς τους παίκτες μου να δουλεύουν καθημερινά. Αλλά σίγουρα, το τρίποντο αυτό μας βοηθάει και μας δίνει μια επιπλέον ώθηση”.