Ολοκληρώθηκε η «μεταγραφή» και ορίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Super League ο Χρήστος Γκράνας!!!

Μία ευχάριστη έκπληξη για την διαιτησία της Θράκης υπήρχε στην ανακοίνωση από την ΚΕΔ του ορισμού των διαιτητών της 12ης αγωνιστικής της Super League, καθώς στους ορισμούς περιλαμβάνεται και το όνομα του Χρήστου Γκράνα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Γκράνας ορίζεται σε αγώνα της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας, καθώς ως γνωστόν ανήκει στους πίνακες της Β’ Εθνικής και διαιτητεύει αγώνες στην Football League. Ωστόσο, είναι επίσης γνωστή η τακτική οι καλύτεροι διαιτητές στην Football League να προωθούνται και στην μεγάλη κατηγορία και να ορίζονται ως τέταρτοι διαιτητές σε αγώνες της Super League, χωρίς να έχουν αλλάξει οι πίνακες.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με τον Γκράνα, που έχει οριστεί ως τέταρτος στην αναμέτρηση Ηρακλής – Παναθηναϊκός, η οποία έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (28/11, 19:30). Σε ακραία περίπτωση κάποιου τραυματισμού του Κομίνη δηλαδή, που έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής, ο Γκράνας μπορεί να κληθεί να σφυρίξει σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής. Ωστόσο η είδηση δεν είναι μόνον αυτή.

Στους ορισμούς ο Χρήστος Γκράνας αναφέρεται πλέον και επισήμως ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης και όχι της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως συνέβαινε μέχρι πριν ένα μήνα. Την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS αποκάλυψε την «μεταγραφή» του κομοτηναίου ρέφερι από την Ξάνθη και την επιστροφή του στην Ροδόπη, τονίζοντας ότι έμεναν οι τυπικές λεπτομέρειες της έγκρισης από την ΕΠΟ.

Ήδη είχε παίξει τότε ως εν δυνάμει διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης το φιλικό Πανθρακικού-Ξάνθης πριν δύο εβδομάδες, ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης, αφού ορίστηκε ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης και στον αγώνα Εθνικού Σερρών – Καβάλας την περασμένη Κυριακή, για την Γ’ Εθνική.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ