Και τώρα… Κύπελλο για τις Γυναίκες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης! Το πρόγραμμα της Α’ φάσης

Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και τη νίκη στην πρεμιέρα, τα κορίτσια της ομάδας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που είναι ανάμεσα στις μόλις 10 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, και μάλιστα μία εκ των έξι ομάδων της Α2 κατηγορίας που το έπραξε αυτό, με τις Θρακιώτισσες ωστόσο να μην είναι και πολύ τυχερές στην κλήρωση καθώς δεν γλίτωσαν τους αγώνες της Α’ φάσης.

Σε αυτό τον γύρο θα γίνουν δύο παιχνίδια με τις δύο νικήτριες ομάδες να μπαίνουν στην κλήρωση για την προημιτελική φάση που θα γίνει στις 9-10 Ιανουαρίου. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης σε αυτή την Α’ φάση θα κληθεί να υποδεχτεί την Κυριακή στις 14:00 στην Αλεξανδρούπολη την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας.

Το άλλο ζευγάρι της Α’ φάσης είναι αυτό ανάμεσα στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και την Αναγέννηση Άρτας, ενώ απευθείας πέρασαν στα προημιτελικά οι ΟΦ Νέας Ιωνίας (της Μάγδας Κεπεσίδου), ΠΑΟΚ, Εθνικός Κοζάνης, Ορφέας Κατερίνης, Αμύντας Αμύνταιου και Παναιτωλικός.