Τα εισιτήρια για το Ορεστιάδα-Παναθηναϊκός και η επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση Ίσακσον από Κριστόφ

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται την Τετάρτη στις 16:00 τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Σαμαράς», σε ένα παιχνίδι που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3. Το ντέρμπι θα είναι το πρώτο παιχνίδι για το νέο προπονητή του Ομίλου Πλάμεν Κριστόφ με τους πάντες στην ομάδα να θέλουν να σταματήσει το σερί των ηττών.

Όπως έκανε γνωστός με ανακοίνωσή του ο ΑΟΟ, η γενική είσοδος για την αναμέτρηση ορίστηκε στα 5 ευρώ. Για τα παιδιά μέχρι 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ ισχύουν όλες οι κάρτες διαρκείας.

Με άλλη ανακοίνωσή του, πιο πριν, ο ΑΟΟ επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Γιόχαν Ίσακσον και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον βούλγαρο τεχνικό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας από σήμερα ο Σουηδός τεχνικός Johann Isacsson.Η διοίκηση των πρασίνων οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση αφού ο Σουηδός μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να φέρει καμία νίκη στην ομάδα, θέτοντας την με την πλάτη στον τοίχο του βαθμολογικού πίνακα της VolleyLeague.

Μάλιστα στην τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας απέναντι στον ,θεωρητικά κατώτερο, Ηρακλή ο πρόεδρος του ΤΑΑ του ΑΟΟ κ. Γκιζάνης είχε ανακοινώσει άμεσες αλλαγές στην ομάδα αφού η αγωνιστική της πορεία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Νέος προπονητής της Ορεστιάδας ανέλαβε εσπευσμένα ο Βούλγαρος Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος και θα την οδηγήσει την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Σαμαράς”.

Ο Πλάμεν Κριστόφ είχε αναλάβει πέρυσι την ΑΕΚ για περίπου ένα μήνα και την εγκατέλειψε στην συνέχεια καθώς τα προβλήματα την περσινής ΑΕΚ δεν είχαν τέλος με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στην Α2».