Volley League: Οι δηλώσεις του “αγχωμένου” Γιόχαν Ίσακσον μετά τη νέα ήττα από τον Παμβοχαϊκό

Στο άγχος που είχε η ομάδα του απέδωσε την εύκολη ήττα με 3-0 της Ορεστιαδας από τον  Παμβοχαϊκο ο σουηδός τεχνικός του ΑΟΟ Γιόχαν Ίσακσον, που βλέπει την καρέκλα του να “τρίζει” ολοένα και περισσότερο καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του είναι χωρίς νίκη, στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Γιόχαν Ίσακσον δήλωσε: «Είχαμε προετοιμαστεί καλά αλλά μετά τον 17ο πόντο κάθε σετ μας κυρίευε το στρες και δε μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στο παιχνίδι. Γενικά είχαμε πολύ άγχος για να πάρουμε τη νίκη και αυτό μας κόστισε. Στο 2ο σετ βελτιωθήκαμε αλλά και πάλι δεν είχαμε καθαρό μυαλό παρότι πιέσαμε στο σερβίς. Όλα τα ματς που έρχονται είναι πολύ δύσκολα και προετοιμαζόμαστε για τον αγωνα με τον Παναθηναϊκό».

Από την άλλη χαρούμενος για την νίκη ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε 3-0 και με καλή εμφάνιση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο. Σήμερα με δύσκολο σέρβις της Ορεστιάδα κράτησε η υποδοχή μας και ειδικά ο Ροντρίγκο έκανε τη διαφορά. Πιέσαμε στο σερβίς αλλά χάσαμε πολλά σερβίς, όμως, ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Το θετικό είναι πως για άλλη μία φορά πήγαμε καλά και στην επίθεση και κυρίως στην άμυνα που κάνει και τη διαφορά στο παιχνίδι μας».