Aργυρό για την Παππού και εξαιρετικές εμφανίσεις για τις αθλήτριες του ΟΕΓΑ στο κύπελλο «Αίας Θερμαϊκού» στην Θεσσαλονίκη!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης καθώς στο κύπελλο «Αίας Θερμαϊκού» που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, οι αθλήτριες του συλλόγου τα πήγαν περίφημα.

Κατέκτησαν ένα αργυρό μετάλλιο στο άλμα με την Ελπίδα Παππού, ενώ και τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν πολύ αξιόλογες παρουσίες. Στην αποστολή ήταν η Μαρηλία Πετροπούλου, η Ελπίδα Παππού, η Δέσποινα Σεφερειάδου, η Άννα Πεπέ και η Βαλασία Κεσουδάκη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ:

«Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης…….

oega2Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την σπουδαία εμφάνιση των παγκορασίδων μας, στα τελικά οργάνων στο κύπελλο «ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ» που διεξήχθη την Κυριακή 08-11-2015 στην Θες/κη Στην αρχή της σεζόν και μετά από συστηματική και μεθοδική δουλειά (2) μηνών απόδειξαν, ότι μπορούν να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους και με αξιώσεις να διεκδικήσουν διακρίσεις στο μέλλον, που θα αναδείξουν το ταλέντο τους!!!

Η ομάδα αποτελούνταν από τις Μαρηλία Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφερειάδου, Άννα Πεπέ και Βαλασία Κεσουδάκη.

Οι προπονητές που συνόδευσαν τις παγκορασίδες μας ήταν: ο Θεόδωρος Μπουτάκης και η Ειρήνη Κουφάκη.

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τουρνουά είναι:

-2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 5η θέση στους ασύμμετρους ζυγούς και 6η θέση στο έδαφος, oega4στην ηλικία των 08 ετών η Ελπίδα Παππού.

-5η θέση στο έδαφος, 6η θέση στην δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς στην ηλικία των 08 ετών η Δέσποινα Σεφερειάδου.

-6η θέση στο άλμα, 7η θέση στην δοκό ισορροπίας και στο έδαφος, στη ηλικία των 08 ετών η Άννα Πεπέ.

– 8η θέση στην δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς , στην ηλικία των 08 ετών η Βαλασία Κεσουδάκη.

Σπουδαίο αγώνα έκανε η Μαρηλία Πετροπούλου στην ηλικία τω 09 ετών, ενθουσιάζοντας τους προπονητές ,για την γρήγορη εκμάθηση των ασκήσεων της που με αξιοπρέπεια εκτέλεσε.

oega3Συγχαρητήρια στους προπονητές για την δουλειά τους!! Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την εξαιρετική προσπάθειά τους!!

Οι παγκορασίδες του Ο.Ε.Γ.Α. αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους, στην συναθλήτρια τους Έλενα Γκουτσικίδη, που την τελευταία στιγμή αρρώστησε και δεν συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα. Εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις!!»