Video: Τα έξι γκολ από το φοβερό παιχνίδι της Τούμπας και την ισοπαλία του Πανθρακικού με ΠΑΟΚ

Ο Πανθρακικός έκανε την έκπληξη και πήρε βαθμό στην Τούμπα… που αποδοκίμασε την ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς το 3-3 που θα μπορούσε να είναι και νίκη για τους θρακιώτες δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Μια ακόμα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής πήρε την ισοπαλία και είχε τις ευκαίρίες ακόμα και να ρίξει βόμβα μεγατόνων στην Τούμπα.

Στα του αγώνα, ο “δικέφαλος” ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε πολύ νωρίς με το γκολ του Ροντρίγκεζ στο 14ο λεπτό. Η απάντηση του Παναθρακικού ήταν εμφατική, αφού ισοφάρισε αρχικά με τον εξαιρετικό γκολ του Παπαγεωργίου (22′) ενώ πήρε το προβάδισμα λίγο πριν λήξη το ημίχρονο με τον Μπαϊκαρά στο 42′. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην επανάληψη με σκοπό να γυρίσει το ματς, και ισοφάρισε σχεδόν με το “καλησπέρα” εκ νέου με τον Ροντρίγκεζ (47′) και πήρε το προβάδισμα στο 61′ με υπέροχο τέρμα του Αθανασιάδη. Ο Πανθρακικός όμως ήταν πολύ σκληρός για να “πεθάνει” και ισοφάρισε με εξαιρετική κεφαλιά του Μπαϊκαρά στο 77′.

Στα λεπτά που έμειναν και οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και το 3-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Σερφά.

ΠΑΟΚ (Τούντορ, 4-2-3-1): Γλύκος – Κίτσιου (74′ Τζαβέλλας), Μαλεζάς, Τζιόλης, Σκόνδρας (85′ Κοροβέσης) – Χαρίσης, Γκολάσα – Ζάιρο (46′ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Πέλκας – Μακ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος, 4-2-3-1): Πασχαλάκης – Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης – Λαδάκης (59′ Σέτι), Μεχία – Μπαϊκαρά, Χασομέρης (68′ Βάλτερ), Μάρτινς (46′ Χαβίτο) – Ντιγκινί.

https://www.youtube.com/watch?v=pkV1jnImHnk