LIVE από το «Δημήτρης Μπακιρτζής»: Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η υπόλοιπη Γ’ Εθνική

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα του “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στο εβρίτικο ντέρμπι του Σουφλίου .

Ωρα 14:35 Να θυμίσουμε συνοπτικά το πρόγραμμα, καθώς όλα τα παιχνίδια ξεκινούν σε λιγότερο από μια ώρα: Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Κοζάνη-Άρης, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Λαγκαδάς-Εθνικός Ν. Αγιονεριου, Θύελλα Φιλώτας-Καμπανιακός, Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Δόξα Δράμας-Εορδαϊκός και Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα.

Ωρα 14:41 Πραγματοποιήθηκε αγιασμός πριν την έναρξη του αγώνα για τον νέο αγωνιστικό χώρο.

Ωρα 14:49 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ουζούνοφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν, Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Εμρέ, Μερτίκας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Τσορμπατζίδης, Μπαρμπαγιάννης, Πελτέκης, Κυριζάκης, Τορομανίδης, Τσέκος, Γωνιάδης.

Ωρα 14:53 Θυμίζουμε η τριπλέτα του αγώνα είναι από τη Θράκη, οι Ενγκιν Κιγιτζή, Χρήστος Τζιώτζιος και Μάριος Γκιόσης (ΕΠΣ Θράκης).

Ωρα 14:58 Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

Ωρα 15:01 Ξέκινησαν τα παιχνίδια.

Ωρα 15:10 Σουτ με τον Εμρε στο 9′ κόντραρε στον Τσαμουρλίδη, ενώ λίγο νωρίτερα σου του Λίτσκα πάνω στον Συριτούδη.

 Ωρα 15:12 Ξέκινησε με γκολ η αγωνιστική συγκεκριμένα Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος  1-0 και Νέστος Χρυσούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0. τα γκολ του Νεστου οι  Κούτεφ και Σεφερίδης.

Ωρα 15:18 Στο  παιχνίδι στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” μέχρι στιγμής το Σουφλί είναι καλύτερο και χάνει καλή ευκαιρία στο 17′ με τον δραστήριο Ζυγκερίδη αλλα ο φορμαρισμένος Συριτούδης κράτησε το μηδεν για τον Εθνικό.

Ωρα 15:23 Kαλό σουτ του Τορομανίδη για τον Εθνικό αουτ στο 22′.

Ωρα 15:26 Δοκάρι για το Σουφλί όταν από κεφαλια του Λειβαδιώτη σε σέντρα η μπαλα φτανει στον Χατζάκο αλλα το σουτ του στο οριζόντιο δοκαρι στο 25′.

Ωρα 15:27 Πολλά γκολ στην αγωνιστική Νέστος Χρυσούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0 και Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 1-2.

Ωρα 15:35 Μπορεί στο Σουφλί το μηδεν να παραμένει, ωστόσο στη Χρυσούπολη τα γκολ μπαινουν βροχη με σκορερ για το Νεστο τον Γκατζολάρι που έκανε το 3-1. Γκολ και ο Μπαρέτας για το Κοκκινόχωμα. Τα μεχρι στιγμης αποτελέσματα που εχουμε σκορ Απόλλων Κρύας Βρύσης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1, Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1, Δόξα Δράμας-Εορδαϊκός 1-0 και Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 1-2.

Ωρα 15:37 Ο Εβρος είναι καλύτερος αλλα δεν μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Εθνικού.

Ωρα 15:48 Στο  παιχνίδι στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”  έχουμε ημίχρονο. Ημίχρονο Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 15:50 Τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους: Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Κοζάνη-Άρης 0-0, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1 , Λαγκαδάς-Εθνικός Ν. Αγιονεριου 0-0, Θύελλα Φιλώτας-Καμπανιακός 0-0, Νέστος Χρυσούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1, Δόξα Δράμας-Εορδαϊκός 2-0 και Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 1-2.

Ωρα 16:06 Έναρξη αγώνα στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” με τον Ερκαν να επιστρέφει στο Σουφλί με την φανέλα του Εθνικού παίρνοντας τη θέση του Κυριζάκη. Ο Ουζούνοφ εμφανως ικανοποιημένος από την εμφανιση της ομαδος του δεν έκανε κάποια αλλαγή.

Ωρα 16:15 Κοντά στο 55′, ο Εθνικός μπήκε καλά στο β’ μέρος, αφού στο πρώτο δεν είχε απειλήσει καθόλου τον Μπινόπουλο.

Ωρα 16:24 Η Καβάλα δέιχνει να καθαρίζει τον αγώνα στην Καλαμαριά και έχουμε Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 1-3 και Λαγκαδάς – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-1.

Ωρα 16:26 Υποψία ευκαιρίας για τον Εθνικό στο 64′ αλλά ο Μπινόπουλος προλαβαινει τον Πελτέκη.

Ωρα 16:30 Χλιαρό σουτ του Λίτσκα μπλοκάρει εύκολα ο Συριτούδης. Αλλαγη για Εθνικο, στη θέση του Τσέκου ο Θεοδωράκης.

Ωρα 16:34 Στην Κοζάνη ο Αρης ανοίγει το σκορ με τον Νλουντουλού.Κοζάνη-Άρης 0-1 ενω Καλαμαριά-Καβάλα 1-4.

Ωρα 16:40 Στο Σουφλί το μηδεν να παραμένει με μικροευκαιρίες για τις δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα.

Ωρα 16:47 Στη Δράμα η Δόξα προηγείται με 3-1 και λίγο πριν το τέλος.

Ωρα 16:51 Γκολ στο  Σουφλί με τον Εμρέ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 88′. Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 16:53 Στο Σουφλί ο Κιγιτζή δείχνει τέσσερα λεπτα καθυστερήσεις.

Ωρα 16:58 Λήξη αγώνα στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”. Τελικό αποτέλεσμα Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0 .