Πρόβλημα με Ρουμελιώτη στην Παναχαϊκή ενόψει του αγώνα της στην Ορεστιάδα

Χωρίς τον αρχηγό της Νίκο Ρουμελιώτη, θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής το Σάββατο όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ορεστιάδα για την 3η αγωνιστική της Volleyleague.
Το ιατρικό team της ομάδας μαζί με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη και με βάση την αποθεραπεία του Έλληνα διαγώνιου, συναποφάσισαν να μην επιτρέψουν την συμμετοχή του Ρουμελιώτη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι καθώς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Παρολαυτά ο Νίκος Ρουμελιώτης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Παναχαϊκής που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την Ορεστιάδα. Εκτός από το πρόβλημα με τον Νίκο Ρουμελιώτη, οι υπόλοιποι παίκτες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία και την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την ακριτική πόλη.

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Μιχάλης Σαρικείσογλου μίλησε για τον Σαββατιάτικο αγώνα και είπε: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάθηκαν το 1ο και το 3ο σετ κόντρα στο Φοίνικα Σύρου καθώς όμως αυτό το παιχνίδι τέλειωσε και κοιτάζουμε τον αγώνα με την Ορεστιάδα. Με βάση την εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Ορεστιάδα και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε».