Σύσσωμη η οικογένεια Μούχλια στην Θεσσαλονίκη για το νικηφόρο ντεμπούτο του Βασίλη στην Volley League

Την πρώτη του παρουσία σε αγώνα της Volley League, πραγματοποίησε ο  νεαρός εβρίτης Βασίλης Μούχλιας το απόγευμα του Σαββάτου (31/10)  στο γήπεδο Μίκρας όπου ο Άρης “σκούπισε” με 3-0 την αδύναμη Λαμία, έχοντας ως.. παρέα στον αγώνα τους συμπατριώτες του θρακιώτες και ιδιαιτέρως διακριθέντες Κώστα Γκιρτζίκη και Ανδρέα Ανδρεάδη,και τον παλιο πασαδόρο του Εθνικού και νυν της Λαμίας Νίκος Αγγελόπουλο.

Ο 19χρονος διεθνής αγωνίστηκε ως αλλαγή και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο τρίτο και τελευταίο σετ τελειώνοντας και τον αγώνα με όμορφο καρφί. Ο Μούχλιας τελείωσε τον αγώνα έχοντας 3 πόντους με 3/4 επιθέσεις, 67% στην υποδοχή, ενώ βοήθησε και στο μπλοκ.

mouxlias-oikogeneia01Από το ντεμπούτο του δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι γονείς του που ήρθαν από το Σουφλί να τον καμαρώσουν, αλλά και ο μικρός αδερφός του. Ο πατέρας του Νίκος, πρωταθλητής το 1997 με την απίθανη ομάδα του Άρη στο ίδιο γήπεδο, παρακολουθούσε τον αγώνα μόνος του σε μια κερκίδα του κλειστού της Μίκρας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε τα συγχαρητήρια για τον Βασίλη από πολλούς παλιούς γνωστούς του.

Χαρούμενοι ήταν και η μητέρα του Δώρα, αλλά και ο μικρός αδερφός του Σταύρος, που δέχθηκαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί από το ThrakiSportS μετά το τέλος του αγώνα. Απών από την αναμέτρηση ήταν μόνο ο μεσαίος υιος Μούχλιας, ο Δημήτρης, που ωστόσο δεν ξέφυγε από την… μηλιά και παίζει επίσης βόλεϊ.

Ο Βασίλης Μούχλιας,  την Τρίτη μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για τον Άρη και την προσπάθεια που γίνεται στο βόλεϊ. Αναλυτικά είπε για την επιλογή του βόλεϊ: «Είχα μια ώθηση από τον πατέρα μου που επαιζε και στον Άρη αλλά κατά κύριο λόγο ήταν δική μου απόφαση».

Για την προσπάθεια του Άρη φέτος σχολίασε: «Κάναμε καλή προσπάθεια φέτος και συνεχίζουμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Πήραμε τη νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Στόχος μας αρχικά ήταν η παραμονή αλλά θεωρω πως δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί έχουμε καλούς παίκτες και θα μείνουμε στη κατηγορία εύκολα».

Για τη νίκη με την Λαμία τόνισε: «Κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας από μια νίκη αλλά στη πορεία αν συνεχίσουμε θετικά θα το κοιτάξουμε». Για την έδρα πρόσθεσε: «Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα και με τη βοηθεια του κόσμου και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

Για τον κόσμο σημείωσε: «Είχαμε κόσμο στην πρεμιέρα και πιστεύουμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε περισσότερο κόσμο αν έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Καλώ το κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει». Τέλος, για το πρωτάθλημα είπε: «Έχει καλές ομάδες το πρωτάθλημα, αλλά και ο Άρης έχει βαριά φανέλα και μπορεί να κάνει πολύ καλή πορεία».