Οι δηλώσεις Κασαμπαλή για τη νίκη του Εθνικού επί του Ηρακλή και την βοήθεια του κόσμου

Ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής μίλησε μετά το τέλος το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Εθνικού απέναντι στον Ηρακλή με 3-0, για την σημαντική επιτυχία της ομάδας του, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, την ομάδα που είναι μια οικογένεια, όπως και για την προσωπική του απόδοση, μιας και την φετινή σεζόν ξεκινά ως ο βασικός πασαδόρος της Εβρίτικης ομάδας.

Ειδικότερα σχετικά με την εικόνα και εξέλιξη του παιχνιδιού τόνισε: “Ξεκινήσαμε με το δεξί, ήταν μία πολύ σημαντική, είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια, καθώς θα ήταν χειρότερο να αρχίσουμε με ήττα το πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν σήμερα. Ο Ηρακλής όντως ήταν πολύ μαχητικός, πάλευε μέχρι τελευταίο πόντο παρόλα αυτά εμείς είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, πιστεύω μας φοβούνται στην έδρα μας και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε γήπεδο”.

Για τη στήριξη των φιλάθλων του Εθνικού επισήμανε: “Από το πρώτο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδο ήταν γεμάτο, ελάχιστες οι κενές θέσεις και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί αφάνταστα, και πράγματι ο κόσμος είναι ο 7ος παίκτης”.

Όσο για την προσωπική του απόδοση είπε: “Αγωνιστικά πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο, με τη βοήθεια και καθοδήγηση από τον προπονητή μου, μιας και αποτελεί έναν από τους καλύτερους πασαδόρους που έχουν περάσει από την Ελλάδα και εννοείται πως δίνω το 100% τόσο στην προπόνηση όσο και στο γήπεδο”.

Τέλος, σε σχέση με τo πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ανέφερε: “Είμαστε μια δεμένη ομάδα – οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, οι περισσότεροι αγωνιζόμαστε μαζί στο τερέν από μικρή ηλικία όμως και με τους ξένους, που είναι καινούριοι στην ομάδα, έχουμε δεθεί, κάνοντας φιλική παρέα”.