Μειώνει την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες αλλά κόβει τους «τζαμπατζήδες» η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός

Στα επτά ευρώ, από δέκα που ήταν την περσινή σεζόν αλλά και τα πριηγούμενα χρόνια επί διοίκησης Τζίμα, πέφτει η τιμή του εισιτηρίου της γενικής εισόδου στα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα εισιτήρια αφορούν την μεγάλη κερκίδα, αφού μεμονωμένα εισιτήρια για την μικρή κερκίδα δεν θα εκδίδονται. Εκεί όποιος θέλει μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο αν αγοράσει την χρυσή κάρτα διαρκείας, που φέτος τιμάται 120 ευρώ (και στην περίπτωση αυτή είναι φθηνότερη κατά 30 ευρώ σε σχέση με πέρυσι).

Ουσιαστικά η κάρτα αυτή δίνει συγκεκριμένη αριθμημένη θέση για όλη την σεζόν και σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης. Παράλληλα, υπάρχουν και τα «μπλε διαρκείας» που αφορούν την μεγάλη κερκίδα και τιμώνται στα 60 ευρώ.

Η απόφαση ωστόσο για να φθηνήνουν τα εισιτήρια, ατομικά και διαρκείας, έρχεται μαζί με μια άλλη σημαντική απόφαση της νέας διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, υπό τον Γιώργο Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, έχει ληφθεί η απόφαση να… «κοπούν» από το γήπεδο οι τζαμπατζήδες.

«Δεν μπορεί να βλέπω κατάμεστο το γήπεδο να μαθαίνω ότι έχουν κοπεί μόλις 200 εισιτήρια με τον Ολυμπιακό», σχολιάζει σε διαπροσωπικές κουβέντες ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός και προαναγγέλει την αυστηροποίηση των ελέγχων στην είσοδο του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ήδη τα μέσα ενημέρωσης έχουν ενημερωθεί ότι μόνο ένας συνεργάτης τους ανά μέσο θα μπορεί να διαπιστεύεται να να εισέρχεται στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ αντιστοίχως ενημερώθηκαν παλαίμαχοι αθλητές αλλά και παράγοντες άλλων ομάδων ότι θα πρέπει εφεξής να πληρώνουν για να βλέπουν τους αγώνες.

Η κίνηση αυτή ήδη έχει προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις από ανθρώπους που θεωρούν ότι λόγω της προσφοράς τους στον σύλλογο θα όφειλαν να έχουν θέση, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζει ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις και μόνο λίγες προσκλήσεις θα δίνονται ανά αγώνα, κυρίως σε συγγενείς των αθλητών.

Παράλληλα, προσθέτει ότι με κομμένες πλέον τις κρατικές επιχορηγήσεις και υπό την ασφυκτική οικονομική στενότητα που υπάρχει στην χώρα, αυτά τα 7 ευρώ που θα καλείται να πληρώσει όποιος δεν έχει πάρει διαρκείας θα αποτελούν παράλληλα και σημαντική οικονομική ενίσχυση από την τοπική κοινωνία προς την ομάδα, ώστε να συνεχίσει το έργο της.

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του νέου μέτρου με την γενική είσοδο των επτά ευρώ αρχίζει να εφαρμόζεται από την αναμέτρηση αυτού του Σαββάτου, που αποτελεί το πρώτο εντός έδρας επίσιμο παιχνίδι του Εθνικού στη νέα σεζόν. Το κόστος για τα φοιτηικά και στρατιωτικά εισιτήρια παραμένει στα πέντε ευρώ.