Διαφωνία Τριάδη – Ζαραδούκα για το αν ήταν θετικό αποτέλεσμα ο βαθμός της Ξάνθης στην Κομοτηνή

Διαφορετική εκτίμηση εμφανίστηκαν να έχουν οι Παναγιώτης Τριάδης και Γιάννης Ζαραδούκας στις δηλώσεις που έκαναν στη Nova μετά το τέλος του «Ελ Θράκικο» και την ισοπαλία με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Παναγιώτης Τριάδης σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά όπως έγινε το παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι με τον πόντο. Δεν σκοράραμε αλλά δεν φάγαμε και γκολ. Κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια, να νικήσουμε στο κύπελλο με την ΑΕΚ και μετά τον Παναιτωλικό. (…) Θέλαμε να νικήσουμε αλλά έτσι όπως έγινε το παιχνίδι, ο βαθμός είναι καλός και είναι σημαντικό ότι εκτός έδρας δεν έχουμε ακόμα χάσει ούτε παιχνίδι ακόμα».

Σε άλλο μήκος κύματος, ο Ζαραδούκας είπε: «Για μια ομάδα όπως εμείς που έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να την φτάσουμε ψηλά, ποτέ δεν είναι θετικός ο ένας βαθμός. Τουλάχιστον δεν χάσαμε. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, είχε πολλή δύναμη, δεν μπήκε γκολ. (…) Όπως είπα, εμείς είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες, για τον κάθε παίκτη δεν είναι ο βαθμός ικανοποιητικός, εμείς θέλουμε πάντα τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε, πήραμε τον βαθμό και προχωράμε…».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ