Τρία μετάλλια (και) ο Φάρος Αλεξανδρούπολης στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Καβάλας

Πέρα από τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξήχθη στην Καβάλα στις 17 και 18 Οκτωβρίου, είχαμε στην ίδια διοργάνωση και τρία μετάλλια από τον Φάρο Αλεξανδρούπολης.

 width=Ο βενιαμίν της αποστολής και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κάλλιας κατάφερε το απόλυτο στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο ανοιχτό OPEN. Ο μόλις 7,5 ετών Γιώργος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μίνι παμπαίδες και σήκωσε την πρώτη πανελλήνια κούπα στην σύντομη έως τώρα ενασχόληση του με το άθλημα.

Στην ίδια κατηγορία, είχαμε και δεύτερο μετάλλιο για τον Φάρο καθώς  ο μικρός και ελπιδοφόρος αθλητής του Βαγγέλης Δερνεξής κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Το τρίτο μετάλλιο ήταν και αυτό χάλκινο και ήρθε στην κατηγορία των παμπαίδων από τον  Γιώργο Μήλια.

 width=Με τη φανέλα του Φάρου αγωνίστηκαν συνολικά 13 άτομα καθώς πέρα από τους διακριθέντες βρέθηκαν στην Καβάλα ο Ηλίας Σταματόπουλος, ο Βασίλης Μπίκος, ο Φίλιππος Τσίτσιος, ο Νίκος Ευμορφόπουλος, ο Γιάννης Πιστόλας, ο Βασίλης Κοασίδης, η Χριστίνα Καμπορούδη, η Ελισσάβετ Χατζηκύρκα, η Κωνσταντίνα Πιστόλα και η Γεωργία Καραμανλή.

Περήφανοι για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών τους ήταν τόσο οι γονείς που βρέθηκαν και απόλαυσαν τους αγώνες όσο και οι δύο προπονητές του συλλόγου Άγγελος Τσίμας και Λεωνίδας Ζαρειφίδης που συνεχίζουν την σκληρή δουλειά για τέταρτη σεζόν στο γυμναστήριο του 1ου Δημ. Σχολείου Αλεξανδρούπολης και στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου της Χιλής.