Άλλαξε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS

Ένα μήνα μετά από το διοικητικό συμβούλιο του ΜΓΣ Εθνικός που αποφάσισε (με δυο μήνες καθυστέρηση) να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Μανόλη Βουκουρεσλή από την θέση της προεδρίας της ομάδας και αφού πρώτα υπήρξε το δημοσίευμα του ThrakiSportS την περασμένη Πέμπτη, άλλαξε η σύνθεση της διοίκησης της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όποιος θα παρατηρήσει τα όσα ανέφερε η επίσημη σελίδα του συλλόγου μέχρι το πρωί της περασμένης Παρασκευής και όσα αναφέρει σήμερα, μετά την τροποποίηση που έγινε νωρίς το πρωί της 16ης Οκτωβρίου (πριν καλά καλά συμπληρωθούν 12 ώρες από το δημοσίευμα του ThrakiSportS) θα διαπιστώσει τρεις σημαντικές αλλαγές στην σύνθεση.

synedrio-ethnikou01Καταρχάς πλέον αναφέρεται ως πρόεδρος ο Γρηγόρης Καραπιπέρης(δεξιά την φωτογραφία από το συνέδριο του Εθνικού, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση με αυτήν την ιδιότητα) ενώ ο Βουκουρεσλής δεν υπάρχει πουθενά, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι η παραίτηση δεν ήταν απλά από την προεδρία του ΜΓΣ αλλά και γενικά από το ΔΣ του ιστορικού συλλόγου.

Στην θέση του α’ αντιπροέδρου αναβαθμίστηκε από β’ αντιπρόεδρος που ήταν ο Κώστας Πατερόπουλος και στην θέση του β’ αντιπροέδρου από γ’ αντιπρόεδρος που ήταν ο Κομίτης Δοξάκης.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή έρχεται στην θέση του γ’ αντιπροέδρου, όπου ανέλαβε καθήκοντα ο Παναγιώτης Βαλσαμίδης, ο οποίος δεν είχε θέση στο προεδρεία παρά μόνο ως μέλος του ΔΣ μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ενώ μέχρι τον Μάιο ήταν και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού.

Η τρίτη αλλαγή έχει να κάνει με τις παρουσίες των Γιώργου Πασιά, εφόρου του μπάσκετ, αλλά και του Απόστολου Μπεχτσούδη, εφόρου της σκοποβολής, στο κεντρικό διοικητικό σχήμα του ΜΓΣ Εθνικός. Ο ένας προφανώς καλύπτει το κενό που αφήνει ο Βουκουρεσλής στο κεντρικό ΔΣ και ο άλλος μάλλον (αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση) αυτό που άφησε ο Γιάννης Τζίμας, που ήταν επίσης μέλος του ΔΣ του ΜΓΣ αλλά προφανώς αποχώρησε όπως και από την προεδρία του ΤΑΑ Εθνικός λόγω του νομικού κωλύματος που αντιμετωπίζει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αλλαγή στην σύνθεση του ΔΣ του Εθνικού έγινε χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο, αλλά απλά αντικαταστάθηκαν τα ονόματα στην ιστοσελίδα που αναφέρεται η διοίκηση με την επισήμανση ότι η συγκρότηση σώματος του παρόντος ΔΣ έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, δηλαδή έναν μήνα πριν την αποκάλυψη του ThrakiSportS για την μη αλλαγή της σύνθεσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες μας (που επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας) και δυο μήνες μετά την επίσημη δήλωση παραίτησης Βουκουρεσλή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΔΕΞΙΑ)