Εντεκα Αλεξανδρουπολίτες κολυμβητές στους επιλέκτους της ΚΟΕ για τη νέα σεζόν

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος οι επίλεκτοι κολυμβητές για την κολυμβητική περίοδο 2015-2016, βάση των επιδόσεων τους την προηγούμενη χρονιά. Συνολικά έντεκα από αυτούς προέρχονται από την Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπείται από οκτώ κολυμβητές και κολυμβήτριες που είναι οι ακόλουθοι: Γιάννης Στούρας, Δέσποινα Κώτα, Στράτος Βολτέζος, Τάσος Κούγκουλος, Απόστολος Διαμαντάκης, Φίλιππος Παρλίδης, Μανώλης Στασινόπουλος, Σοφία Δημητριάδου.

Επίσης, στις επίλεκτες κολυμβήτριες συγκαταλέγονται και τρις κολυμβήτριες του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης που είναι οι Ελένη Ξενιτοπούλου,  Κλεοπάτρα Πανταζίδου και Καλλιόπη Ξενιτοπούλου.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και στους προπονητές τους για την καθημερινή τους προσπάθεια στις προπονήσεις. Η παραπάνω επιτυχία αποτελεί απλά ένα κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια μιας και η μεγαλύτερη επιτυχία δεν είναι η κατάκτηση της κορυφής αλλά η διατήρησή της!», επισημαίνει το ΔΣ του Ο.Φ.Θ.Α.