Όλα έτοιμα για τους 1ους αγώνες Crossfit στην Θράκη! Oι δηλώσεις της πρωταθλήτριας και εκ των διοργανωτών Κατερίνας Βαρελά

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των διοργανωτών των πρώτων αγώνων Crossfit στην Θράκη, και απο τους πρώτους σε ανοιχτό γήπεδο στην Ελλάδα για την διήμερη διοργάνωση των αγώνων που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ασπίδας στην Ξάνθη.

H Ξανθιώτισσα προπονήτρια Κατερίνα Βαρελά και οι συνεργάτες της ετοιμάζονται να βάλουν για τα καλά την πόλη στον «χάρτη» του αθλήματος, καθώς στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος κοντά στους 150 συμμετέχοντες, με τους περισσότερους απο αυτούς εκτός Ξάνθης. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε διάφορα αθλήματα που εντάσσονται στο Crossfit όπως διάφορα αερόβια αγωνίσματα στίβου, τρέξιμο, εμπόδια αλλά και μονόζυγα, κρίκοι κ.α. Παράλληλα  θα διαγωνίζονται και στις κλασικές ασκήσεις επιδεξιότητας του νεοεμφανιζόμενου αθλήματος.

Από τότε που το Crossfit έφτασε στην Ελλάδα, έχουν διοργανωθεί αρκετοί αγώνες και πρωταθλήματα, όμως η διοργάνωση που θα γίνει στο γήπεδο της Ασπίδας θα έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, καθώς θα γίνει σε ανοιχτό χώρο σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συναντήσεις ανά την Ελλάδα που γίνονται συνήθως σε γυμναστήρια ή κλειστά γήπεδα. Έτσι η πρωτοποριακή αυτή κίνηση αναμένεται να προσελκύσει επιπλέον αθλητές, ενώ και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους διάφορους διαγωνισμούς. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι εκτός από τις παρουσίες κορυφαίων αθλητών Crossfit διαφόρων κατηγοριών απ’ όλη την Ελλάδα, θα υπάρχει και η δυνατότητα σε αρχάριους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα αθλήματα ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα αλλά και να «τεστάρουν» τις αντοχές και δυνάμεις τους.

Η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια Ελλάδας και προπονήτρια Crossfit και η εμπνεύστρια των αγώνων που μαζί με τους συνεργάτες της καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχει την μεγαλύτερη επιτυχία ο αγώνας φιλοξενήθηκε στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Νεκτάριου Αμποβιανίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο  Ξάνθης και αναφέρθηκε στη διοργάνωση των πρώτων αγώνων crossfit σε ανοιχτό χώρο που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ασπίδας. Η Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια κάλεσε όλο το φίλαθλο κόσμο να περάσει μια  από το γήπεδο της Ασπίδας, αναφερόμενη όχι μόνο στους φίλους του σπορ αλλά και όσους δεν το γνωρίζουν. Η διοργάνωση αυτή, όπως χαρακτηριστικά  σημείωσε η Κατερίνα Βαρελά, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μυηθούν στο άθλημα όσοι δεν το γνωρίζουν,  απολαμβάνοντας  το εντυπωσιακό θέαμα που θα προσφέρουν οι πάνω από 100 συμμετέχοντες.

Οι αγώνες θα έχουν  ελεύθερη είσοδο για το κοινό και οι αγώνες  θα ξεκινούν από τις 10 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα. Ενώ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φασή πέρα απο το αγωιστικό δίνεται μεγάλη έμφαση και στην διαφήμιση της πόλης της Ξάνθης με τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης του πλέον χαρακτηριστικού γνωρίσματος της πόλης να ξεχωρίζουν.

Ακούστε την συνέντευξη παρακάτω, ενώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και περαιτέρω πληροφορίες ΕΔΩ.: