Νέα φιλική νίκη για τον ΑΟ Ορεστιάδας, αυτή τη φορά και επί του Άρη Θεσσαλονίκης

Μια ακόμη νίκη που συνδυάστηκε με ακόμα μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, ο οποίος υπέταξε το απόγευμα στο “Νίκος Σαμαράς” τον Άρη με 3-0 σετ.

Οι κίτρινοι, που ένα εικοσιτετράωρο πιο πριν είχαν αγωνιστεί και στην Αλεξανδρούπολη, δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δυνατοί και αποτέλεσαν εύκολη “λεία” για τον ΑΟΟ στην φιλική αναμέτρηση.

Ο προπονητής των πρασίνων Γιόχαν Ίσακσον στον αγώνα με τον Άρη είχε στην διάθεσή του και τον Βουκασίνοβιτς και παρουσίασαν ένα πλήρες σύνολο, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ματς της άλλης εβδομάδας με τον Εθνικό για το Λιγκ Καπ.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Μέλκας είχε εκτός τους Κυριακίδη, Σωτηρίου και βασίστηκε στην παρουσία του σουφλιώτη Βασίλη Μούχλια και του Ντινόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγώνα και κατέκτησαν σχετικά εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ, ενώ δυσκολεύθηκαν μόνο στο δεύτερο που πήγε πέρα από τους 25 πόντους.

Τα σετ: 25-20, 25-21, 27-25
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ίσακσον): Σκαρλατίδης, Γκούσταφσον, Βουκασίνοβιτς, Ριζόπουλος, Χήρας, Μίλιτς, Κωνσταντινίδης (λ) / Χουσίδης, Πέτρογλου, Πεντίδης.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Τζελάτι, Ανδρεάδης, Γκιρτζίκης, Μούχλιας, Αγγελόπουλος, Μπαμπαλιούτας (λ) / Κουτσονίκας, Παπασταματάτος.