ΕΠΣ Ξάνθης: Αιφνιδιαστική παραίτηση Σαμαρά από τον πάγκο του Άρη Αβάτου! Με υπηρεσιακό δίδυμο οι πρωταθλητές…

Το δεύτερο στραβοπάτημα μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετά το 2-2 στον Εχίνο, που έχει ως αποτέλεσμα με το καλημέρα οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης να βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από τις τρεις ομάδες της κορυφής, έφερε εξελίξεις στον Άρη Αβάτου.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα, μετά την λήξη τς αναμέτρησης, που ήταν αρκετά επεισοδιακή, ο προπονητής του Αβάτου Χρήστος Σαμαράς υπέβαλε στην διοίκηση την παραίτησή του. Μάλιστα, η παραίτηση αυτή έγινε ήδη δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, την οποία ανέβασε στην κορυφή.

Μέχρι να προσληφθεί νέος προπονητής, στον πάγκο του Αβάτου θα κάθονται ως δίδυμο οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Γιώργος Βασιλειάδης και Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΕΤΣΙΕΜΕΝΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ