ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρησε (και) από το πρωτάθλημα ο Άρης Πραγγίου

Η τέταρτη ομάδα που αποχωρεί από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου έγινε ο Άρης Πραγγίου, μετά το σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Πραγγί έτσι και αλλιώς δεν συμμετείχε στο κύπελλο, με αποτέλεσμα να προκριθεί χωρίς αγώνα η Δόξα Ορεστιάδας, ωστόσο τότε είχε γίνει γνωστό ότι η παραίτηση αφορούσε μόνο τον θεσμό αυτόν και όχι το πρωτάθλημα.

Τελικά ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να σχηματιστεί δυνατή ομάδα και έτσι ο σύλλογος δήλωσε απόσυρση. Είναι η δεύτερη ομάδα από τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου που αποσύρεται, μετά τα Αμπελάκια, που είχαν δηλώσει την απόσυρση από το πρωτάθλημα μαζί με το κύπελλο, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν.

Ετσι ο Βόρειος Όμιλος της Β’ ΕΠΣ Έβρου από εκεί που θα είχε 13 ομάδες, θα έχει 11 και πλέον, ακόμα και με το νέο πρόγραμμα, θα υπάρχει σε κάθε αγωνιστική ένας που θα έχει ρεπό.

Για την ώρα οι άλλοι δύο όμιλοι της Β’ ΕΠΣ Έβρου θα ξεκινήσουν έχοντας από 12 ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποσύρει την συμμετοχή της από τον κεντρικό όμιλο (και) η ΑΕ Καρωτής, ενώ την πεερασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε και η αποχώρηση της Καππαδοκίας από την Α’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί με 11 ομάδες.