Σκόραρε ο Τόρο αλλά δεν απέτρεψε την ήττα της Ρόμα από την Μπάτε Μπορίσοφ (+video)

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρόμα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Βασίλης Τοροσίδης, αλλά αυτό δεν κατάφερε να αποτρέψει το κάζο για την ιταλική ομάδα, παρά μονάχα τον διασυρμό με τον οποίο κινδύνευσε.

Η Μπάτε Μπορίσοφ σόκαρε τους Ρωμαίους στα πρώτα λεπτά, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8′ με τον Στασέβιτς. Ο Μλαντένοβιτς στο 12′ έκανε το 2-0 και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά για το 3-0.

Στο ημίχρονο μία από τις αλλαγές ήταν η είσοδος στον αγώνα του Ξανθιώτη παίκτη, ο οποίος δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα. Η είσοδός του βοήθησε στην ανάπτυξη της Ρόμα, αλλά όχι και στην ολοκληρωτική επιστροφή και έστω στον βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 66′ με τον Ζερβινιό σε 3-1 και έφτασαν σε απόσταση βολής μετά το γκολ του Τοροσίδη στο 82′ αλλά μέχρι εκεί. Οι Λευκορώσοι πήραν μια σπουδαία νίκη ενώ οι Ρωμαίοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου είχαμε επίσης ελληνικό γκολ. Το πέτυχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μέσα στο Καμπ Νου ανοίγοντας το σκορ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο οι καταλανοί, έστω και χωρίς τον Μέσι, κατάφεραν να αντιδράσουν, έστω και αν αυτό συνέβη στο… τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 80′ ο Σέρτζι Ρομπέρτο πέτυχε το πρώτο του γκολ στη καριέρα του με την Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας το… ριμπάουντ στην απόκρουση του Λένο στο σουτ του Λουίς Σουάρες. Δύο λεπτά αργότερα ο Λουίς Σουάρες νίκησε τον Λένο και έκανε το 2-1, στέλνοντας την Μπάρτσε στην κορυφή του ομίλου.

Στην βαθμολογία η Μπαρτσελόνα έχει 4 βαθμούς, η Λεβερκούζεν και η Μπάτε Μπορίσφο από τρεις και η Ρόμα μόλις έναν. Δείτε το γκολ του Τόρο…