Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση της Τρίτης στα Πηγάδια

Σε βαρύ κλίμα έγινε η πρωινή προπόνηση στην Skoda Ξάνθη, καθώς τα πάντα επισκίασε ο χαμός του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.

Έχοντας 6 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά τα πρώτα 5 παιχνίδια της φετινής Super League, αλλά έχοντας ήδη βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, η Skoda προετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό της, το ερχόμενο Σάββατο το βράδυ (20:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θέλουν να ετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους για το δύσκολο παιχνίδι και έτσι, μέχρι και την Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις.

Στις ασκήσεις το βάρος έπεσε στην ανασταλτικότητα και την επιθετική οργάνωση και ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Στο κανονικό πρόγραμμα ενσωματώθηκε και ο Οβίντιου Ερέα που την Δευτέρα έκανε ατομικό.

Ατομικό συνέχισε προφανώς ο Σολτάνι, καθώς, ως γνωστόν, μέχρι αυτός να απολογηθεί για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και να λάβει την τελική της απόφαση η διοίκηση της ΠΑΕ, έχει αποφασιστεί να προπονείται μόνος του