Γ’ Εθνική: Ικανοποίηση και το βλέμμα στο μέλλον για τον Εθνικό μετά την θετική πρεμιέρα

Ο Εθνικός επικράτησε της Κοζάνης με 2-0, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το απόγευμα της Κυριακής και έτσι οι Θρακιώτες ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν, ενώ αντίθετα οι Μακεδόνες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη συνέντευξη τύπου μίλησαν για την έκβαση του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων, ενώ έδωσαν και το στίγμα για την δύσκολη συνέχεια του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα ο τεχνικός του Εθνικού Κώστας Βουρδόγλου επισήμανε: “Δικαιούμασταν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα, παρότι είμαστε μια νεανική ομάδα. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε δρόμο μπροστά μας για να βελτιωθούμε περισσότερο. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλο το ρόστερ της ομάδας, καθώς πάνω από όλα είμαστε μια οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη στήριξη του στην πρεμιέρα της ομάδας και ευελπιστούμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια”.

Από πλευράς Κοζάνης μίλησε ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιάννης Προβατίδης, που μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Εθνικό: “Παίξαμε με μία άγνωστη ομάδα σε έναν εντελώς διαφορετικό όμιλο. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, δείχνοντας ότι είναι μία αρκετά δουλεμένη ομάδα. Όσον αφορά εμάς, πραγματοποιήσαμε το χειρότερο μας παιχνίδι, με τον αντίπαλο να μας αιφνιδιάζει εντελώς. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε λίγο, αλλά γενικά δεν αξίζαμε τίποτα παραπάνω από την ήττα στο σημερινό παιχνίδι με βάση την αγωνιστική μας εικόνα”.