ΕΠΣ Έβρου: Οι 22+1 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για την γ’ φάση του κυπέλλου

Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου το Σαββατοκύριακο, έγιναν γνωστές οι 24 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Για την ακρίβεια, έχουν γίνει γνωστές οι 22 ομάδες. Εκκρεμεί ένα ακόμα ζευγάρι, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πυρσό Σιδηρού και την ΑΕ Ν. Χιλής για να συμπληρωθεί η 23άδα και… τέλος, αφού 24η ομάδα ήταν ο ΑΟ Καππαδοκίας που όμως παραιτήθηκε από πρωτάθλημα (άρα και κύπελλο).

Τα σωματεία που θα μπουν λοιπόν στην κληρωτίδα για την τρίτη φάση του κυπελλου μετά το ξεσκαρτάρισμα που έγινε στις πρώτες δύο φάσεις ανάμεσα στις ομάδες της Β’ Κατηγορίας είναι:

Από την Γ’ Εθνική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου.

Από την Α’ ΕΠΣ Έβρου οι Άρδας Καστανεων, ΑΕ Διδυμοτειχου, Αναγεννηση Μεταξάδων, ΑΟ Αλεξ, ΑΟ Μαΐστρου, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, Ενωση Ανθειας Αριστεινου, ΜΓΣ Ορεστης Ορεστιάδας, ΠΑΕ Πενταλοφου και ΠΑΕ Ριζιων.

Από την Β’ ΕΠΣ Έβρου, τέλος, οι Ακρίτας Νέας Βύσσας, Θράκη Φερών, ΠΑΕ Νίψας,  Νίκη Απαλού, Δόξα Ορεστιάδας, Θύελλα Κυπρίνου, Ατρόμητος Ασπρινερίου και ο κάτοχος του τίτλου ΑΟ Νεοχωρίου.

Τέλος, η 23η ομάδα που θα μπει θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης Σιδηρώ – ΑΕΝ Χιλής, που θα διεξαχθεί σε χρόνο και τόπο που θα οριστεί από την ΕΠΣ Έβρου, η οποία τις επόμενες μέρες θα κάνει γνωστό και το πού και πότε θα γίνει η κλήρωση της τρίτης φάσης του κυπέλλου.