Δίπλα στον πιο πιστό φίλο του Εθνικού διοίκηση και παίκτες: «Γκόγκο ψυχάρα σε περιμένουμε στο γήπεδο!»

Μια ακόμη μάχη για να ξεπεράσει τη νέα περιπέτεια στην υγεία του, δίνει ο Γιώργος Φωτιάδης, ο γνωστός “Γκόγκος”, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο πλέον πιστός και αγαπητός φίλαθλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους αθλητές της ομάδας, νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, δέχθηκε μια επίσκεψη που του γέμισε χαρά και χαμόγελα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Στέλλα Καζακίδου και οι αθλητές Πέταρ Τουράνιανιν και Κώστας Δαλακούρας βρέθηκαν στο πλευρό του για να του δώσουν κουράγιο, του χάρισαν μια αναμνηστική μπλούζα της νεοσύστατης Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volley Team, ενώ του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο που τόσο αγαπά.

Ο Γιώργος τους χάρισε το πιο φωτεινό του χαμόγελο και τους υποσχέθηκε σύντομα να χειροκροτά πάλι τις προσπάθειες των αθλητών του Εθνικού από την πρώτη σειρά της κερκίδας του κλειστού της Αλεξανδρούπολης. Σε σχετική ανάρτησή του, το ΤΑΑΠ του Εθνικού ανέφερε:  «Περαστικά Γιώργαρε και μην ξεχνάς .. “Γκόγκο ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα!”».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φωτιάδης απάντησε μέσω facebook (αντιγράφουμε όλη την ανάρτησή του κάτω από το σχετικό ποστ του ΤΑΑ Εθνικός):

«Οτι και να πω θα ειναι το λιγότερο για μενα το ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την Καρδια μου σε ολους σας για το αληθινό ενδιαφέρον σας την αγαπη σας που με γεμίζει την ψυχή μου με δύναμη και κουραγιο και πολλα χαμογελα. Δυστιχος μετα απο μια ακομα μεγαλη περιπέτεια υγείας που για μενα προσωπικά δεν εχω μάθει να λεω σε αυτην την στιγμη πως ειναι δύσκολη και δεν εμαθα απο μωρο παιδι να σκύβω το κεφαλι μου και να τα παρατάω ούτε καν να με βάζει απο κατω σε τέτοια στιγμη που περνάω, εμαθα να βγαίνω για ολους νικητης οπως σας εχω αποδιξει απο μωρο παιδι ακομα ποσο μαχητής ειμαι και παντα κερδίσω αυτές της θύελλες οποία με βρίσκει μπροστα μου. Η δοκιμασίες ειναι για τους ανθρώπους καθε δοκιμασία που περνάω γινομαι και ακομα πιο δυνατος απο την αγαπη σας που ΕΙΣΠΡΡΑΤΩ και ειναι Η μεγαλη μου ελπίδα που με γεμίζει την μπαταρία και με κανει ακομα πιο δυνατό και οπως έχω εσας ολους μεσα στην καρδια μου που ματώνει για ολους σας και πονάω για εσας ειμαι σίγουρος πως θα βγω ακομα μια φορα νικητης για εσας. Μαζι σας με όλον τον κοσμο της πόλης με τον Εθνικο που ειναι η οικιγενια μου που βρίσκομαι εδω και 15 ολόκληρα χρονια απο το 2000 κοντα στην ομαδα μαζι σας εχω Αλαξει την ζωη μου και την έχω κανει γεματο χαρές χαμογελα ευτυχία αισιοδοξια οπως ειμαι αισιόδοξος απο μωρο παιδι και που με κανει ακομα πιο δυνατος στην ζωη μου απο την αγαπη σας θα γυρισω ακομα πιο δυνατος κοντα σας. Εχω ενα όνειρο και το θελω πολυ αυτο για πρωτη φορα και που θα γινει πραγματικότητα και αξέχαστο και στην καρδια μου και στην ιστορία του συλλόγου να φερουμε ενα τροπαιο η ομαδα για τον κοσμο της Αλεξανδρουπολης για την ομαδα και για ολοκληρο τον Έβρο θελω να το δω και να μην το πιστεύω ενα μεγαλο αξέχαστο ιστορική στιγμη που θα γραφτεί στην χρυσή σελίδα του συλλόγου ενα μεγαλο κυπελλο. Σας ευχαριστω πολυ μεσα απο τα βάθη της καρδιας μου σας αγαπαω ολους!! Η παναγια να σας εχει ολους καλα και ακομα πιο δυνατους στην ζωη σας να σας φυλάει παντα και να σας δείνει δύναμη αγαπη χαμογελα και ευτυχία…».