Δεν προλαβαίνει τον αγώνα στα Πηγάδια ο Εσιέν

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη συμμετοχή του Μάικλ Εσιέν στη SuperLeague φαίνεται πως “παγώνει” προσωρινά, αφού ο Γκανέζος αμυντικός χαφ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη.

Ακόμα προπονείται μόνος του και σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Sport24, θεωρείται απίθανο στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ματς στα Πηγάδια, να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τη 18άδα. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, προτιμάται να προφυλαχθεί για λίγες μέρες ακόμα και να εκμεταλλευτεί προς όφελος του τη διακοπή στο πρωτάθλημα, που ακολουθεί.

Πάντως, η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπάρχει μία πιθανότητα ο Γκανέζος να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη θρακική πόλη, όπως είχε συμβεί στην πρεμιέρα της Superleague, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αναστασίου επιθυμεί να τον εντάξει στο κλίμα της ομάδας, ώστε στη συνέχεια να έχει εγκλιματιστεί.

Από εκεί και πέρα, επειδή στην ενσωμάτωση του Εσιέν στον Παναθηναϊκό έχουν υπάρξει αρκετές αναβολές, όλοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι όταν εισέλθει στο γήπεδο, θα μείνει “μόνιμα”!