Ο μητροπολίτης Άνθιμος ευλόγισε τον Κότινο Αλεξανδρούπολης

Tον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο στο Μοναστήρι, στο Αετοχώρι, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο (26 Σεπτεμβρίου 2015) το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος.

Ο δεσπότης ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα του συλλόγου για μια συνάντηση μαζί του, προκειμένου να ενημερωθεί για το Σύλλογό μας, να εκφράσει τις απόψεις του, να δώσει τις συμβουλές του και να δώσει την ευλογία του, με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

“Ο Σεβασμιότατος από την πρώτη στιγμή, εκδήλωσε το αμέριστο ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και για το έργο που επιτελεί, έχοντας πλήρη αντίληψη για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες και τη διέξοδο που δίνει ο αθλητισμός στις λίγες επιλογές που έχουν, προκειμένου να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία”, σχολίασε σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Κότινου.

“Τέλος, ο Μητροπολίτης, μας εκμυστηρεύθηκε σκέψεις του, για ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων, που ο ίδιος θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην κατεύθυνση της ευρείας δημοσιοποίησης των επιτυχιών των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»  και της ενεργοποίησης του ενδιαφέροντος εθελοντικής προσφοράς εργασίας στον Σύλλογο, από τους συμπολίτες μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.