ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην ματσάρα του Νεοχωρίου με 21 γκολ, δυο δοκάρια, δυο αποβολές και δυο τραυματισμούς!!!

Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο θα μπορούσε (χωρίς υπερβολή) να χαρακτηριστεί το παιχνίδι του δεύτερου γύρου του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στην Ένωση Οινόης και τον κάτοχο του τροπαίου Α.Ο. Νεοχωρίου. Οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους αφού πρώτα χτυπήθηκαν 16 πέναλτι, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με πολλές διακυμάνσεις αλλά και… κόκκινες κάρτες.

Ο κυπελλούχος ΑΟ Νεοχωρίου κατάφερε να προηγηθει με 2-0 μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ των Αθ. Ρουσσίδη και Παπαδόπουλου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του εξασφαλίσει μια άνετη νίκη. Αρχικά η Ένωση Οινόης πάλεψε κατάφερε να μειώσει στο 15΄ λεπτό με γκολ του Ισμαήλογλου και στην συνέχεια ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ με γκολ του Τσομπανίδη. Μάλιστα, η Οινόη έχασε και πολλές ευκαιρίες να περάσει στο σκορ, καθώς είχε και δύο δοκάρια, ειδικά όταν το Νεοχώρι έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Παπαδόπουλου 60ο λεπτό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η κυπελλούχος είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν δεχτεί την ισοφάριση, λόγω τραυματισμών των Μποϊδανίδη στο 18΄ και Ρουσσίδη στο 49ο λεπτό. Στο 79ο λεπτό αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του σκόρερ του πρώτου τέρματος Ισμαήλογλου, επίσης με δεύτερη κίτρινη. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι, μετά το 2-2 που σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ακολούθησε ημίωρη παράταση.

Ούτε όμως και εκεί έλειψαν οι συγκινήσεις. Σο 110‘ η Ένωση Οινόης πέρασε μπροστά με γκολ του Τσιφτσή αλλά ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Μελιξετιάν 119ο λεπτό. Μοιραία, ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι και εκεί οι περσινοί κυπελλούχοι στάθηκαν πιο τυχεροί και με 7-8 κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και να παραμείνουν στο κυνήγι του ονείρου να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο. Στο τελευταίο πέναλτι, 16ο που εκτελέστηκε κατά σειρά, ο Μητροκολοβός απέκρουσε τηνε κτέλεση του Τσιφτσή, που είχε βάλει μπροστά στο σκορ στην παράταση την ομάδα του αλλά αποδείχθηκε τελικά ο μοιραίος παίκτης της.

Διαιτητής της συγκλονιστικής αναμέτρησης ήταν ο Κεσσούδης με βοηθούς τους Χατζόπουλο και Κίτσο.

ΈΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ (Γακίδης): Πανταζής, Παπίογλου (117’Μπαξεβάνης), Μπαξεβανίδης Π, Τσομπανίδης, Τσιφτσής, Καλουζίδης, Μπαχτσεβανίδης Σ, Αρβανίτης, Ισμαήλογλου, Κρητικός (75΄Γκουδινούδης), Μουσταφάογλου
Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Τακάκης):Μητροκολοβός, Δημητριάδης Δ, Καδόπουλος, Μποϊδανίδης (18΄Μαλτούδης), Παπαδόπουλος, Καναβούρας, Ζουπίδης (110′ Δημητριάδης Σ), Καβουρούδης, Μελιξετιάν, Ρουσσίδης (49΄Τσαρτσαρώνης)