Ατομικό μέχρι… νεωτέρας ο Σολτάνι! Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται πλέον άπαντες η Skoda Ξάνθη

Με απόφαση της Διοίκησης, o Καρίμ Σολτάνι μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο κλήθηκε σε απολογία για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και θα προπονείται μόνος του μέχρι την τελική απόφαση της Διοίκησης για το μέλλον του στην ομάδα.

Ετσι, με τον Σολτάνι να κάνει ατομικό και τον καιρό να είναι πλέον φθινοπωρινός, επέστρεψε στις προπονήσεις η Skoda Ξάνθη ξεκινώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής μετά το ρεπό της Κυριακής και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

Μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το γήπεδο της ομάδας στα Πηγάδια θα φιλοξενήσει στη σειρά και τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύουν για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου (20:30).

Στις πέντε το απόγευμα ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές τις ασκήσεις προθέρμανσης (τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού), στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς με τα αγωνιστικά παιχνίδια με μικρά τέρματα ενώ ακολούθως το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.

Ο Οβίντιου Ερέα που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ηρακλή ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος που πρόσφατα εγχειρίστηκε.