Απειλεί με νομικές κινήσεις και διεκδίκηση αποζημιώσεων τους (όποιους μελλοντικούς) “ταραξίες” οπαδούς της η Skoda Ξάνθη

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει πως γνωρίζει τα στοιχεία που οπαδού που πέταξε μπουκάλι εντός αγωνιστικού χώρου στο ματς με τον Ολυμπιακό, που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα με πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και προειδοποιεί πως την επόμενη φορά θα κινηθεί νομικά εναντίον του ή όποιου ζημειώσει με την συμπεριφορά του οικονομικά ή αγωνιστικά την ομάδα.

Άλλωστε, με βάση το νέο νόμο, την χρήση τωμν καμερών ασφαλείας στα γήπεδα αλλά και την υποχρεωτική επίδειξη όχι μόξνο ταυτότητας αλλά και… ΑΜΚΑ για τους θεατές, γίνεται εξαιρετικά εύκολο για τις αρχές να εντοπίσουν τους ταραξίες. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε αντίστοιχη τιμωρία κινήθηκε κατά του ταραξία οπαδού της, στον οποίο επέβαλε κυρώσεις, μεταξύ άλλων και απαγόρευσης εισόδου σε μελλοντικούς αγώνες.

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη διευκρινίζει ότι για αυτή τη φορά δεν θα κινηθεί νομικά ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο κατά του ταραξία οπαδού, αλλά προειδοποιεί ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν την επόμενη φορά. Άλλωστε, τρία χιλιάρικα καλείται να πληρώσει τώρα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την εποχή που ζούμε. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για την ρίψη ενός μπουκαλιού νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με χρηματικό πρόστιμο 3.000 €.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωρίζει τα στοιχεία του φιλάθλου που έριξε το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Για πρώτη και τελευταία φορά δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία του και δεν κινείται νομικά κατά αυτού για να διεκδικήσει την αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη.

Από την επόμενη αγωνιστική (SKODA ΞΑΝΘΗ – Παναθηναϊκός) και για όλους τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ονομάζει τον δράστη ενεργειών που θα βλάπτουν την ομάδα μας και θα κινείται κατά αυτού νομικά, διεκδικώντας αποζημίωση για κάθε ποινή (οικονομική ή αγωνιστική) που τυχόν θα της επιβληθεί.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ πιστή στο φίλαθλο πνεύμα και στους κανόνες της αθλητικής συμπεριφοράς, ζητά από τους οπαδούς μας την ενθάρρυνσή τους, το χειροκρότημά τους, την υποστήριξή τους, την αγάπη τους για την ομάδα μας».