LIVE η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τις αναμετρήσεις Καβάλα – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Καλησπέρα! Όπως κάνει σταθερά τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια, το ThrakiSportS θα σας προσφέρει και φέτος ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά μαζί θα σας ενημερώνουμε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Α’ Ομίλου, στον οποίο μετέχουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου.

Ωρα 15:50  Ο Εθνικός στην πρεμιέρα, που έχει καθυστερήσει τρεις εβδομάδες από το προγραμματισμένο εξαιτίας της υπόθεσης του Άρη αλλά και των βουλευτικών εκλογών, υποδέχεται στο “Φώτης Κοσμάς” την Κοζάνη.

Ωρα 15:53  Ο Έβρος Σουφλίου από την πλευρά του ταξιδεύει στην Καβάλα και αντιμετωπίζει στο “Ανθή Καραγιάνν用τον τοπικό ΑΟΚ, μια από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου με βλέψεις ανόδου στην Football League

Ωρα 15:57  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σουφλί έπαιξε δυο φορές κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία φιλικά με την Καβάλα και την κέρδισε και τα δύο, αλλά σημασία έχει να συμβεί το ίδιο και στο επίσημο παιχνίδι.

Ωρα 16:02  Συνοπτικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων παιχνιδιών της πρεμιέρας, με τους αγώνες να αρχίζουν σε μισή ώρα: Απόλλων Κρύας Βρύσης- Εθνικός Σερρών, Εορδαικός-Καλαμαριά, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας, Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης, Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ωρα 16:06  Τον τελευταίο αγώνα θα διευθύνει μία τριπλέτα από τον Έβρο, οι Σιδηρόπουλος, Καραϊσκος, Τερζόπουλος.

Ωρα 16:08  Στον αγωνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοζάνη διαιτητές είναι οι Παρχαρίδης, Χασιώτης, Κουβαλάκης της Δράμας.

Ωρα 16:09  Στον αγώνα ΑΟ Καβάλα-Εβρος Σουφλίου η τριπλέτα είναι οι Κιγιτζή, Σαμουρκασίδης, Γκιόσης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 16:12  Θυμηθείτε το ρόστερ του Εθνικού με ένα κλικ ΕΔΩ και το ρόστερ του Έβρου Σουφλίου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:19  Πάμε σε συνθέσεις από το Φώτης Κοσμάς. Για τον Εθνικό ξεκινούν οι Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσομπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης, Τσέκος και Μαμουτ. Για την Κοζάνη ξεκινούν οι Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης, Ταγιάς, Τσικόπουλος Ι, Πετράκος, Ζιαλάς, Χαματάικαι Πασχάλης.

Ωρα 16:25  Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις από το Ανθή Καραγιάννη. Για τον ΑΟ Καβάλας ξεκινούν οι Αθανασίου, Μπατζανης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γρ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δουμάνης και ο Βλάσης Καζάκης. Για τον Έβρο Σουφλίου ξεκινούν οι Θυμιανίδης (που έγινε προφανώς καλά μετά το χτύπημα της περασμένης εβδομάδας), Χατζάκος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Φραγκούλης, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης, Μερτίκας, Αβογιάν, Ζυγκερίδης και Λίτσκας.

Ωρα 16:28  Για την Καβάλα έχουμε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμήςς, αφού στο ζέσταμα ένιωσε ενοχλήσεις ο Παληγιώργος και έτσι μπήκε στην θέση του ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Ωρα 16:31  Εναρξη σε όλους τους αγώνες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έμφαση από μέρους μας στα ματς Εθνικός – Κοζάνη και Καβάλα – Σουφλί. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας, σε αυτόν τον δύσκολο μαραθώνιο, όπου οι  μισές ομάδες πέφτουν…

Ωρα 16:37  Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στα παιχνίδια, χωρίς σκορ σε Ανθή Καραγιάννη (Καβάλα-Εβρος Σουφλίου) και Φωτης Κοσμάς (Εθνικός – Κοζάνη).

Ωρα 16:42  Γκοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Πελτέκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έπιασε το σουτ, στο 6ο λεπτό, στο γαμα του Νομικού! Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη 1-0

Ωρα 16:46  Στο Ανθή Καραγιάννη, μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Στο 12ο λεπτό ο Χάρης Παππάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Θυμιανίδης περνώντας την μπάλα από πάνω του, έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ ο εβρίτης γκολκίπερ.

Ωρα 16:48  Γκοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Ο Γωνιάδης σκόρερ αυτή τη φορά. Ωραια αντεπιθεση Τσεκου και Τορομανίδη, αυτός έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γωνιάδη που προλαβε τον τερματοφύλακα  και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη 2-0.

Ωρα 16:55  Στο Ανθή Καραγιάννη συμπληρώνουμε το πρώτο εικοσάλεπτο, στο 0-0 Καβάλα και Σουφλί με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη κατοχή αλλά όχι άλλη σημαντική ευκαιρία πέραν της φάσης του Παππά.

Ωρα 17:01  Σε άλλα ματς έχουμε γκολ για το Νέστο Χρυσούπολης που προηγείται με 1-0 του Καμπανιακού στην Χαλάστρα με γκολ του Σγκούρι ενώ έχουμε γκολ και για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που κερδίζει εντός έδρας την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ωρα 17:05  Στο Ανθή Καραγιάννη ευκαιρία για την Καβάλα, με την συπλήρωση του ημιώρου. Σέντρα ο Δουμάνης, κεφαλιά ο Καζάκης, εξουδετέρωσε ο Θυμιανίδης.

Ωρα 17:12  Γκολ για την Καβάλα. Σκόρερ ο Μπρατσιάνι, μετά από φάση διαρκείας. Προηγήθηκε κόρνερ του παπαδόπουλου, κεφαλιά του Καζάκη, αποκρουση του Θυμιανίδη με την μπάλα να πηγαίνει στον Μπρατσιάνι που από πολύ κοντά και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, έγραψε στο 37ο λεπτό το Καβάλα – Εβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 17:11  Στο Φώτης Κοσμάς δοκάρι για τον Εθνικό με σουτ του Τσέκου στο 36′. Παραμένει το 2-0 υπέρ του Εθνικού. Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Ωρα 17:19  Στο Φώτης Κοσμάς ευκαιρία για τον Εθνικό να κάνει το 3-0 με τον Γωνιάδη, η μπάλα άουτ. Νωρίτερα χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με Πελτέκη και Τσέκο.

Ωρα 17:20  Τέλος πρώτου μέρους στο Ανθή Καραγιάννη. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 17:22  Τέλος πρώτου μέρους και στο Φώτης Κοσμάς. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Κοζάνη 2-0

Ωρα 17:37  Έναρξη στους περισσότερους αγώνες του 1ου ομίλου της  Γ’ εθνικής

Ωρα 17:45  Στο Ανθή Καραγιάννη η Καβάλα πιέζει για να καθαρίσει τον αγώνα.

Ωρα 17:50 Tα αποτελέσματα μέχρις στιγμής του 1ου όμιλου Απόλλων Κρύας Βρύσης-FC Σέρρες  1-1, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοζάνη  2-0, Καβάλα-Έβρος Σουφλίου  1-0, Εορδαϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς  2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας  0-0, Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης  0-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΠΕ Λαγκαδά  1-0

Ωρα 17:55  Δεν έχει αλλάξει κάτι στους αγώνες του Εθνικού και του Έβρου Σουφλίου όπου παραμένουν τα σκορ του πρώτου μέρους

Ωρα 18:02  Στον αγώνα όπως και πέρυσι όπου δεν είχαμε γρήγορη ενημέρωση ο Εθνικός Αγιονερίου προηγείται της Θύελλα Φιλώτα  με 2-1.

Ωρα 18:10  Στο Ανθή Καραγιάννη η Καβάλα συνεχίζει να πιέζει αλλά ο Θυμιανίδης είναι εντυπωσιακός κρατώντας το σκορ στο 1-0 δεκα λεπτά πριν το τέλος.

Ωρα 18:13  Στο Φώτης Κοσμάς ο Εθνικός ελέγχει απόλυτα τον αγώνα απέναντι σε μια Κοζάνη που δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Ωρα 18:17 Στο παιχνίδι Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας ο Γαϊδαρτζής στο 78’άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους

Ωρα 18:18  Στο Ανθή Καραγιάννη ο Έβρος 2 λεπτά χώρια τις καθυστερήσεις δείχνει αδυναμία να αλλάξει την κατάσταση.

Ωρα 18:21  Στο Φώτης Κοσμάς συμπληρώσαμε το εννηντάλεπτο και το 2-0 υπέρ του Εθνικού παραμένει, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία.

Ωρα 18:24  Τέλος αγώνα στο Ανθή Καραγιάννη. Τελικό αποτέλεσμα αγώνα: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 18:26  Τέλος αγώνα και στο Φώτης Κοσμάς. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Κοζάνη 2-0

 

Ωρα 18:29  Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός των ομάδων του Έβρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Συγκεντρώνουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και σε λίγο θα έχετε όλα τα τελικά σε ξεχωριστή ανάρτηση. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, καλό απόγευμα…